måndag 17 november 2008

Min första mara!

Oj, oj, oj, i lördags var det alltså dags för min första mara. Kl 10.00 samlades 31 (tror jag det var) glada pysselmajor hos Kortmakaren i Floda i deras nya fina lokaler. En påse med en massa pysselsaker fick vi när vi kom och sedan var det utlottningar, utmaningar, tävlingar, mat, dryck, fika, godis, kackel, skratt och inte minst PYSSEL utan måtta i hela 12 timmar! Jösses, så roligt det var! Tusen tack till Kortmakar-tjejerna - så bra och fint och gott och trevligt ni hade ordnat allt!

Så fantastiskt roligt också att få träffa en massa pysslingar som man hittills bara haft cyberkontakt med - tack till er också, alla tjejerna, för en härlig dag!

Fick pysslat en hel del för att vara en så'n långsam-pysslare (även om jag inte höll samma grymma tempo som Petraso) - fyra kort och fyra tändsticksaskar bidde det. Några har jag bättrat på ytterligare sedan jag kom hem. Visar några nu och sparar några tills imorgon. Här kommer tändsticksaskarna:Och här kommer ett julkort med Ninas glada Otto:


.
Efter denna intensiva dag var jag så inne i pysselruset så igår gjorde jag ytterligare två tändsticksaskar och tre kort - vilken produktiv helg!
.
Nu är jag hemma med två sjuka tjejer och passar på att själv få lite feber också...
.
Visar mera imorgon!
.
=o) Muffin

4 kommentarer:

Susanne sa...

Det var så kul att få träffa dig och se dina underbara alster i verkligheten.
KRAM

Yvonne sa...

Kul med mara! Nu lär du vara såld ;-)

Jättefina alster hann du med att skapa också!

Anonym sa...

Å va fina tändsticksaskar! :) Du är himla duktig! det låter roligt med mara! :D
Kortet är helt ljuvligt!
Kram Anna

petraso sa...

Du är Grym !!! Så snygga saker du hann med!!!

vi måste pyssla i hop snart igen!!!!

Kramen vännen!!!