måndag 1 december 2008

Det är mycket nu...

Är lite smått stressad och har inte hunnit med så mycket pyssel. Paketkalender till barnen, bak till 1:a advent, en dotter som fyller år snart, jättemycket att göra på jobbet och dessutom är jag inblandad i en ombyggnad som vi håller på med på jobbet också så det är lätt hysteriskt!

Några tändsticksaskar hann jag dock med i helgen:


.
Nu ska jag skriva lite listor på vad jag måste göra så jag får bättre grepp om allt och därmed förhoppningsvis blir mindre stressad.
.
Usch, vad negativ jag låter, det var ju inte meningen. Egentligen tycker ju jag att advent är bland det mysigaste som finns! Skurna pepparkakor med mandel, mjuk pepparkaka och saffransbullar hade jag hunnit baka till glöggen igår - mums!
.
=o) Muffin

6 kommentarer:

Mette sa...

Måste bara säga... Oj, vad mycket fint du gör! :)

paradise sa...

såklart man måste få klaga av sig lite när det är fullt ös!
För mycket omkring dig har du just nu!
HOppas det lugnar ner sig snart.
TÄnk, du har ändå hunnit med liiiiite granna pyssel! Supersöta askar dessutom!! =D
Må gott vännen!
STOR KRAM Petra

Nina sa...

Åh, vännen.. jag gillar dig så himla mycket, för trots elände (tänker på inbrottet för ett tag sen) och stress så håller du kämparglöden uppe - du verkar vara en så oerhört positiv och trygg person!!

..Å inte nog med det, du fortsätter att producera superfina alster också!

Du är min idol :)

PussåKram!

Tette sa...

Wow, så mycket fint du gör! Vad roligt att du tittade förbi i min blog. Ha en bra kväll!
Kram Tette

Ingrid - Inola sa...

Dina tändsticksaskar är helt makalösa - så otroligt fina! Jag försöker också ta ett djupt andetag och njuta av december, det är så lätt att dras med i allt det hysteriska kring jul. Men att pyssla ger ro för själen!

Carin sa...

Heeeejje! *krama om*

Nu får du sätta dig ner och andas en stund?! :D Julen ska vara mysig och rolig, inte fylld av krav! :D
O visst skulle stress vara lättare att hantera om den var doppad i choklad?! ;) Jag har lyckats göra en tändsticksask ikväll! :D Men ska köpa fler så jag kan göra några till, dom är ju lite lättsammare att göra än kort! Tiden räcker som sagt inte alltid till! ;) Underbara askar som vanligt! Du rockar! 8) Kram!