lördag 13 december 2008

Urk!

Igår kväll fick jag magsjukan som döttrarna haft tidigare i veckan och tillbringade större delen av natten på toaletten. Nu är det värsta över i alla fall, men vad slak man blir!

Över till något roligare - tänkte visa årets juklappsadresser. 10 olika varianter blev det och jag säljer dem i buntar om 10 med en av varje sort i varje bunt..
Har liftat upplägget från makalöst duktiga Susanne/Eleocharis och bara gjort om det lite grann, tyckte hennes var så vansinnigt fina. Hoppas det är ok, Susanne - tack för all inspiration.
.
Hu, nu ska gå och lägga mig en stund igen, orkar inte vara uppe någon längre stund ännu.
.
=o) Muffin

7 kommentarer:

petraso sa...

Din stackare Magsjuk urk burk purk!!!!! WoW va ambiös gör inte ens ettikettr till mina egna kanske skulle göra det...ps crop på Kif i helgen.....

Susanne sa...

Klart att det inte gör något. Måste nog sätta igång och göra några fler till mig själv. Hoppas att du snart blir frisk igen.
Kram

Karina sa...

Så fine kort du har lavet.
God bedring.

Nina sa...

Ååå, fina som små juveler, är de!! Underbara!
Stackare som har fått maginfluensa, men som tur är varar det ju sällan mer än ett par dygn. Hehe - jag läste "vad SLANK man blir"..och det är väl förvisso också sant ;)

KRaaaM!

Teres sa...

Hihi läser ninas inlägg ovan och inser att jag själv också hade läst "vad SLANK man blir".

Hoppas att ni kryar på er snart och har gjort bort allt innan jul.

Otroligt snygga ettiketter som jag blir nyfiken på hur du gjort. I vilken storlek är de? Är vita rutan med texten utskriven på datorn sedan stämplat en figur på?
Liftvarning;)

Zarah sa...

Åååååååh vilka läckra!! :D

Johanna sa...

jättefina etiketter =)