lördag 10 januari 2009

Idag har jag...

...shoppat lite pysselprylar för pengarna jag fick in under julförsäljningen - härligt! Har hoppat omkring bland olika webbutiker och funderat på vad jag ska välja, lyxigt värre. Bland lite smått och gott på olika håll så blev det så klart några nya DF-stämplar från Starving Artistamps - svåra att motstå! Har också gjort ett kort idag, ett vanligt grattiskort som ju alltid är bra att ha:Vet inte om det är något fel på min hjärna, men det där pappret får mig att tänka på spermier.... *fniss* Edit: visade kortet för min man och min svåger, de vred på kortet 90 grader och såg en kvinnokropp i stället för spermier - man ser väl det man vill se! ;o)
.
Ha en go lördagkväll!

=o) Muffin

7 kommentarer:

Karina sa...

Superflot kort. Dejlige farver og et lækkert stempel.
Ja, jeres fantasi fejler i hvert tilfælde ikke noget... ; ) : )

Tettiz sa...

Oooh, härligt kul med pysselshopping! Jag hoppas du visar upp allt godis sen när det trillar ner i brevlådan! :D

Kortet är underbart - jag ser både spermien och kvinnokroppen - vad säger det om mig??!! ;D

Så, antar du spillpappersutmaningen? Jag ska ta mig an den ikväll tänkte jag - har inte blivit av tidigare... *heh*

*kram kram*

Barbro sa...

Hej

jättefint kort du gjort, verkligen. har en fråga, vart har du köpt måttbandstejpen? har letat runt på nätet men inte hittat ett enda ställe som säljer.

petraso sa...

*Ligger dubbelvriden av skatt* du är för skön hjärtat.... hii en Gris med stort tryne i en hmmm Ojjojj jag måste ha väldigt hmmmfantasi....

Helt underbara färger!

Nina sa...

SJÄLVKLART att du skulle ha fler DF-stämplar! Jag har också ett lass på väg ;)

Underbart kort!
Hmmm, din hjärna är visst kreativ på flera områden, he he!! Nåväl, jag måste nog hålla med om att man kan urskilja såväl kvinnokropp som sädesceller på väg till ägget...med lite god vilja... ;)

Nina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
The Doodle Factory sa...

What an honor that you would spend your christmas cash on DF!

I have that little birdie paper too. I don't see sperm when I look at this card, but I find that motif behind the pig very mesmerizing! Maybe its subliminal. One of these days I'm going to have to own a card you've made also. Maybe we can arrange a trade :)