måndag 9 mars 2009

En liten tävling

Hittade en kul tävling på Brunkullans forum som gick ut på att man skulle skapa med GLÄDJE, inte fastna i några tvång eller krav utan bara göra något som man själv tyckte var fint och kul. Bra tema tyckte jag, och hängde på.

När jag fyllde år fick jag en påse med ät- och drickbara godsaker av familjen L (bara det var en glädje) och nämnda påse var gjord av ett fantastiskt handgjort papper med ljuvligt mönster och härliga färger. När den blivit tömd på godsakerna (som är nästan slut - mums!) så åkte den rakt upp till pysselhörnan och har legat där och ropat på mig när jag pysslat med annat. Till tävlingen gjorde jag äntligen något av detta härliga papper som gör mig så glad. Det blev ett vanligt grattiskort och jag dekorerade det inte så mycket för jag ville att pappret skulle vara i fokus:Tävlingen stängdes i går kväll så nu får man lägga ut bidraget. Kan även visa ett kort som min kollega U beställt till sin brorson:


.
"Philip 11" försvinner lite i bakgrundspappret ser det ut som här, men det syns lite bättre irl. Nu ska jag hoppa in hos Brunkullan och se om de avgjort tävlingen!
.
=o) Muffin

2 kommentarer:

Karina sa...

To flotte kort.!

Nina sa...

Mmmmm! Superfina kort, båda två!! Hoppas att du vinner! *håller tummar och tår* :D