söndag 15 mars 2009

Typiskt!

Har hela veckan (och en massa veckor innan dess) tänkt att vara med på en skiss hos 2 sketches 4 you, tittar ofta in där och beundrar både skisser och alster men det har aldrig blivit av. Kikade in för ett par timmar sedan och tänkte att jag hinner nog vara med den här veckan. Nu när jag varit ute fotat kortet och precis skulle blogga det så hade de precis lagt ut veckans kort och fab 5 - typiskt, va?!

Free Smiley Courtesy of www.millan.net

Nåja - det gör inget alls, ett extra grattiskort är ju alltid bra att ha. Det blev ett jättekonstigt kort både färgmässigt och på alla andra sätt, inte alls särskilt Muffinskt men det är ju kul att prova lite annat ibland.


.
Jag får inte till färgerna riktigt, blir så arg. Det ljusa prickiga pappret är mycket grönare egentligen, här ser det ju nästan grått ut.
.
Har gjort ett kort till idag, men det vågar jag inte lägga ut ännu så det får ni se en annan dag.
.
=o) Muffin

3 kommentarer:

Karina sa...

Måske ikke så typisk Muffinsk, men LÆKKERT er det ; )

Nina sa...

Mmmmm, jag tycker att det är URTJUSIGT! Själv har jag också problem att hinna med att pyssla kort till 2Sketches4U, för jag hinner nästan bara pyssla på helgerna som det är nu...men vad gör väl det - man kan ju använda deras läckra skisser ändå! :)

Doodle Factory sa...

Hm, it is a little different from your typical style, but I think it looks great and you did a fine job with the sketch.

I hate it when I can't get the colors right in my pictures as well.