torsdag 2 april 2009

Söta Stella...

...i sin finklänning kan man använda till så mycket mer än påskkort tycker jag. T ex passar hon väl utmärkt till ett födelsedagskort som min kollega J i Jönköping beställt till sin systerdotter?


.
Alltså nu är det så härligt vårväder så man blir helt prillig och så himla glad! Jag har aldrig förstått mig på det där med vårdepressioner, är det någon gång man är glad så är det väl på våren?!
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
=o) Muffin

7 kommentarer:

Karina sa...

Superfint kort til en pige.

Doodle Factory sa...

Oh just looking at this card makes me happy. I hope to see the bunnies all year long and not just at easter too :) The colors you chose are so great. You must be swimming in all your new DF stamps!!

Skruttlisa sa...

Ja visst passar hon alldeles utmärkt även i detta sammanhang! Gillar verkligen att du använder så starka färger! Lägger upp en länk till dig hos mig så fler kan hitta hit och få njuta av dina glada kort! (Hoppas det är ok!)
Kram/Lisa

petraso sa...

Underbart underbart! Ja vårkänslorna Dom Får du in på kortet med dom underbara färgerna!
Ha en skön fredag !

Angel sa...

Klart att Stella passar till grattis-kort med! Supersnyggt som vanligt! =)

Våren är här och jag går runt med ett fånleende på läpparna hela tiden, undrar också hur man kan få vårdepression!? Antagligen hör det ihop med de "krav" många ställer på vår, sommar och semestern. Själv tar jag en dag i taget, något annat är inte lönt. =)

Ha en trevlig helg!
Kram / Angelica

Carin sa...

Håh, underbart gulligt färgglatt kort! :D Kram!

Nina sa...

Ljuvligt, LJUVLIGT min kära! Stella passar perfekt för ändamålet.

Kram!