lördag 27 juni 2009

Igår kväll...

...åkte min man och mina döttrar iväg på ett litet äventyr så jag blev ensam hemma. Det blev faktiskt inte så mycket pysslat som jag hade tänkt, blev sittande och såg en dokumentär på TV om Michael Jackson (så tragiskt, den stackar'n fick väl aldrig någon chans att bli varken "normal" eller lycklig). Hann bara börja kombinera ihop några papper till ett kort senare på kvällen, innan John Blund började bli högljudd, men jag har gjort färdigt det nu på morgonen.


.
Är riktigt nöjd igen faktiskt. Häromdagen såg jag att Paradise hade gjort ett kort med Ninas stämpel Harald och han är ju en riktig gammal favvo så jag blev sugen på att plocka fram honom. Passar ju så bra med SA's svenska textstämpel till!
.
Ikväll ska jag hem till min kära vän A (som jag känt sedan vi var 7), bara hon och jag ska sitta och prata och prata och äta och dricka och prata och läsa gamla brev som vi skrev till varandra för 25 år sedan och så'nt - ska bli så himla mysigt!
.
Har haft en sådan skön semestervecka, vilket helt fantastiskt väder vi har fått! Det är inte utan att det känns lite motigt att jobba på måndag igen, jag ska jobba 2 veckor nu innan jag tar min "riktiga" sommarsemester - 4 veckor i sträck.
.
Tjolahopp!
.
=o) Muffin

7 kommentarer:

Karina sa...

Endnu et dejligt kort fra dig.
Ja, Haraldhunden er jeg også vild med.
Og nu har jeg lige bestilt en masse stempler fra Doddlefactory. Det er din skyld ; ) : )
Du må nyde din weekend. Og kig endelig forbi..(bloggen altså ; ) )

Zarah sa...

Vilket urfint kort! :D

SasSa sa...

Tack söta du! *rodnar lite*
HUNDerbart kort du gjort!!!
Älskar färgerna du använder. Man blir verkligen glad av dina kort! Tack för dagens smile!
Ha en fortsatt mysig dag!
Kram SasSa

Carin sa...

Håh, vilket underbart fint kort! :D
Superfin färgläggning av Harald också! :D Du är duktig på att kombinera alla slags papper och mönster utan att det blir "grilligt"! Och vilken mysig kväll ni ska ha!!! Trist att semesterveckan snart är slut men det är ju tur att du snart har din riktiga..! Själv jobbar jag 3 veckor till.. pust! ;) Men sen blir det 4 veckor ledigt! Det blir konsertsommar i Göteborg, både U2 och Madonna! Nice! ;) KrAAM!

Nina sa...

Åååh, så tjusigt!! Jättefin färgläggning av Harald, och härlig kombination av färg och mönster - som alltid. Du är bäst!

Evelina sa...

Schnyggt schnyggt schnyggt! Känner hur inspirationen börjar spritta i kroppen - tack!!

Teres sa...

Din känsla för att kombinera färger och mönster är så klockren:)