lördag 13 juni 2009

Möhippa

Igår var jag på möhippa för min kära vän K och vi hade sååå roligt! Först skojade vi lite med henne, sedan var vi på yoga (både andnings- och avslappningsövningar och skrattyoga) och efter det var vi faktiskt hemma hos den blivande bruden, som har ett STORT och apsnyggt hus med ett STORT och apsnyggt och extremt välutrustat kök. Där lagades det toppengod mat med italienskt tema, testades champagne och dracks även en del vin. Det blev en riktig toppenkväll med ett gäng underbara och supertrevliga tjejer. En del av oss sov över hos K så vi hade även gemensam frukost och myspys idag. Så härligt med en så'n mysig helkväll - den lever man på ett tag nu och går och myser åt.

En liten röd tråd som löpte genom hela eftermiddagen, kvällen och natten var att vi gav K frågor eller ledord som hon skulle svara på/berätta om. Dessa frågor hade jag fått innan och skrivit ut och pyntat lite. Alla frågor lades i en tom yoghurtförpackning som jag fixat till och så fick hon plocka en då och då:
.

.

.

.

.

.
Frågorna var väldigt varierade, allt från påminnelser om roliga eller pinsamma episoder från K's förflutna till väldigt allmänt hållna frågor av typen "vilka är de fem bästa böckerna?" - riktigt kul faktiskt.
.
Funderar på att sova en halvtimma så jag orkar vara uppe åtminstone en stund ikväll, vi kom ju inte i säng förrän framåt 4-tiden i morse....*gäspar stort*
.
=o) Muffin

8 kommentarer:

petraso sa...

-såååååååååå Skojig Burk!

Karina sa...

Det lyder som om i har hygget jer. Flot dekoreret spand og god idé. Jeg skal selv til at planlægge polterabend og tror at jeg også vil kunne bruge den ide.

malin sa...

åh vad kul - och vilken rolig idé med frågor sådär... måste jag komma ihåg - snygg spann ;)

Carin sa...

..Hej! Håh, vilken mysig möhippa med brudarna! :D Och snyggt pimpad burk! Kul idé med alla frågorna! :) Det är verkligen pysselväder nu med regn o rusk! :D krAAAM!

Tettiz sa...

Låter som ni inte haft tråkigt iaf! ;)

Superfin burk - färgglad och Muffinig! :D

*kram*
Tett

Teres sa...

Snyggt! Lägger det där tipset på minnet:)

Nina sa...

Åh, vilken perfekt möhippa - låter som att ni hade en lyckad fest! Supersöt hink också, och jättebra idé!

Ha en skön söndag min kära.
KRAM!

Monica sa...

Jättekul idé! Ska hålla en möhippa snart så det va ett kanontips! Tack så mycket för att du delar med dig :-)