tisdag 30 juni 2009

Pimpad påse

Kom på att jag ju glömt att visa en påse jag gjorde åt Brunkullan för ett litet tag sedan. Tar och klipper in inlägget från Brunkullans blogg rakt av:

När man lämnar blod får man ju som tack en liten present, man brukar kunna välja mellan en t-shirt, en lott, en mugg eller ljusstake osv (eller så kan man skänka ett belopp till något behjärtansvärt). Någon på mitt jobb hade visst valt en ljusstake sist när blodbussen var hos oss och sedan lämnat den fina lilla påsen den levererades i åt sitt öde. Pyssling som jag är så snöt jag påsen och tog med den hem till pysselrummet...:)

Har nu med hjälp av lite cardstock, bling, band, snöre och fina papper från 3ndy papir fixat till den så den kan tjäna som presentförpackning vid lämpligt tillfälle, så här ser baksidan ut:
.

.
På framsidan har jag lämnat utrymme för att kunna skriva namn eller något annat beroende på när och till vad jag ska använda den:
.

.
Recycling när den är som bäst! :D Material hittar ni som vanligt i shopen (ja, inte påsen då...).
.
Jaha, det var det... Har ett kort som ligger halvfärdigt på pysselbordet, får väl se när det blir klart. Just nu är man ju mest fokuserad på att bada!
.
Har ni förresten sett >>detta<< om världens bästa Nina?!
.
Soliga och numera rätt rejält fräkniga kramar till er alla!
.
=o) Muffin

2 kommentarer:

Nina sa...

Härlig pimpad påse - galet kreativt och smart som alltid!

Å du är ju bara så söt så det klistrar...Tack världens bästa Eva!

*PUSS*

DoodleFactory sa...

Oh, I like that you can write a note on the bag too. How creative!