tisdag 14 juli 2009

Ännu en skissutmaning

Häromdagen satt jag och hoppade runt bland en massa pysselbloggar och hamnade på Card Patterns, de hade en skissutmaning som jag hängde på och så här ser skissen ut:
.

.
...och så här blev mitt kort:
.

.
Snurklorna har jag sytt med vit scrapper's floss. Insåg nu att jag glömde de två "pluttarna" till vänster på skissen men jag orkar inte fixa till det nu. Har ju redan fotat kortet och packat in det i cellofankuvert och allt, det får vara.
.
Är inte så nöjd med detta kortet, det känns lite tråkigt och slätstruket. Jag tror att det är för få färger inblandade. Ja ja, man kan inte bli nöjd med alla...
.
Idag ska vi åka och köpa en ny cykel till 12-åringen - spännande! Egentligen mest för att 10-åringen har blivit för stor för sin så hon behöver få den som 12-åringen har nu. Hon har inte haft den länge och den är jättefin så det blir nästan som att båda får en ny.
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Anita sa...

Jag tycker ditt kort blev fint och vilken fin skiss det var. Sparar den ifall att pyssellusten infinner sig senare under veckan.
~Anita

whoistracy sa...

Muffin this is absolutely adorable!!! Love the colors and those cute little birds. So glad you could play along with us.

Karen sa...

Sweet card! :)

Petra/Paradise sa...

JAG tycker att kortet du gjort efter skissen är superläcker!!
Å de två "pluttarna" till vänster är ju givetvis texten! Sådär, problemet löst! =)
Superfint med sydd floss!!
Stora kramen till dej vännen!!
//Petra

Nina sa...

Såå sött! Perfekt placerade blingstenar...vilket pillerjobb!

Kram!