torsdag 23 juli 2009

KAOS

Närå, inte här i min blogg för här har jag städat och fejat och gjort om lite, vad tycks? Var så klart tvungen att ha lite Doodle Factory-stämplar i min nya header, allihop är minivarianter och de var allt lite pilliga att klippa ut.
.
Nej minsann, KAOS står i detta fallet för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje och denna förnämliga award har jag fått av inte mindre än två helt makalösa just sådana - Rimna och Elina! Jag häpnar och tackar och bockar och bugar och klappar på dessa fantastiskt fina kort som fanns i min brevlåda idag:
.
Rimnas kort:
.

.
Elinas kort:
.

.
(Har snott båda bilderna från kortmakarnas bloggar.)
.
Hur funkar det här med KAOS då? Jo, KAOS är en levande logga som sänds till någon man uppskattar. I stället för en digital award så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till några som de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem, och på den ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award ska innehålla titeln KAOS och skaparens eget namn och vara 10×15 cm.
.
Man kan givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också om man vill. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande tre KAOS-vinnare. Kanske skriver man en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller också länkar man bara till dem, det väljer man själv.
.
Tusen tack igen, tjejer - ni har gjort mig riktigt GLAD!
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
=o) Muffin

3 kommentarer:

DoodleFactory sa...

oh, I love love love your new header! that is so darling!

please show me a picture of your daughter's felt blox if she makes it. that is very cool. :)

Jenny sa...

Så fina! Det var välförtjänt...

Petraso sa...

Ur snyggt du fejat till det i bloggen!!!!!!!

Och Så välförtjänta Kaos awards.......Du är underbar artist!!!