lördag 21 augusti 2010

Ett födelsedagskort

Här kommer ett födelsedagskort som min vän K beställde till sin svåger i England, jag är inte säker på att han ens känner till att jag har en blogg så det känns rätt riskfritt att lägga ut det trots att det är ett tag kvar till födelsedagen:
.

.

.
Ledsen för blänk i dymoremsan men jag var tvungen att använda blixt för det var så nedrans mörkt när jag fotade häromdagen och sedan var jag tvungen att lämna ifrån mig kortet för det skulle resa till England med K's föräldrar.
.
Det blev en rätt märklig färgkombination med ljusgrått till andra färgerna. Vet inte riktigt vad jag tycker om den egentligen men jag hade inte så mycket att säga till om, kortet gjorde sig liksom självt. Fargo från DF Into the woods är en riktig goding som jag blir kär i varje gång jag hittar honom i gömmorna. Problemet med att ha så många stämplar är att man glömmer bort dem mellan varven....(OBS! Jag påstår på intet sätt att jag har för många!)
.
Jag har åtminstone ett kort till att visa men det får ni se en annan dag, ha en go lördag kväll!
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
=o) Muffin

7 kommentarer:

DoodleFactory sa...

Fargo looks great with his red fur coat against that bold green backdrop. Very eye catching!

Biggan sa...

Jättefint kort! Räven helt underbar!
Förstår precis vad du menar med "att hitta i gömmorna"..:)
Kram
Biggan

Karina Beck sa...

Super flot kort. Den ræv er kær.

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! :) Hoppas du har en skön söndag! Vi har finväder och är ute i trädgården och fixar, mysigt! Du behöver aldrig ha dåligt samvete ifall du inte hinner besöka min blogg/kommentera! Jag hinner inte heller det alla gånger! Och man ska ju inte ha en blogg för att gå runt med dåligt sambete över få uppdateringar eller kommentarer utan för att det är KUL! :D Ännu ett coolt och snyggt kort! ♥ Och som sagt är färgläggningen kanon! Jag är också jättesugen på att köpa copics! Hur många färger har du? Behöver man kanske allra minst 36 eller för att kunna ha en färg i olika nyanser? :) Har du några tips vilka man bör köpa först? :) Ha en fortsatt fin dag! Kram!

pojjo sa...

så himla gulligt kort :D

Elina sa...

Så snyggt det är med stygn, vad jag önskar att jag hade en symaskin!

NuttesPyssel sa...

Snygg, coooool räv!