torsdag 12 augusti 2010

Kort med nya stämplar

Ja, äntligen har jag fått ihop ett kort med ett par av de nya Doodle Factory-stämplarna People - Take a seat. Här har jag gjort Emmet och Owen till far och son...
.

.
... fast min 13-åring hävdar att Emmet inte alls ser ut som en pappa utan mer som en tonåring. Han får väl vara en tonårspappa då!
.

.
Jag måste erkänna att jag var lite tveksam till stämplar med riktiga människor på när söta TraceyStarving Artistamps frågade om jag hade lust att göra några kort med dem - jag är ju så förtjust i de andra märkliga varelserna som Irene tecknar så skickligt. Har sedan förstått att även Irene var tveksam, läs hennes roliga inlägg om detta >>HÄR<<. Jag tror nog att det har vänt för Irene också, det har det definitivt gjort för mig. Nu när jag har suttit och färglagt dem så har jag kommit att tycka jättemycket om dem och ser också många användningsområden för dem.
.
Snart kommer fler kort med de nya stämplarna, nu måste jag gå med tjejerna ner till sjön och ta ett bad när solen är framme.
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Karina Beck sa...

Superfint far søn kort.

Petraso sa...

Älskar dom Eva!!!! dom har ju näsor;)

din färgläggning är ju enorm!!!!!!WWWWWWWWWWWWWow!!!

DoodleFactory sa...

Oh wow, that's so great, Eva. I thought Emmet looked a little funny when I drew him, but he looks great after you've colored him in. Never thought to pair the kids and adults together since they're drawn differently, but they do make a good fatehr and son pair!

Nina sa...

Hihi, vilken tokrolig idé att kombinera kidsen med de vuxna - men resultatet blev ju utmärkt!! Såå läckert!

Elina sa...

Vad söt lillkillen är, och vad snyggt du färglägger!