söndag 19 september 2010

Tracey fyller år!

Idag fyller sötaste TraceyStarving Artistamps år - HURRA! Eftersom det är lite svårt att veta hur lång tid det tar för posten att leverera till New York så hade jag skickat ett kort till henne i god tid med tydliga instruktioner utanpå kuvertet att det inte fick öppnas förrän idag. Trots det fick jag redan i fredag ett bekännelsemail från T i vilket hon erkände att hon inte kunnat hålla sig utan redan öppnat! Nästa gång får jag väl skicka till hennes man och be honom gömma det. :D Så här blev kortet:
.

.
Har gått loss på vimplar igen, jag tokgillar dem! Har använt söta Puck från DF Tropics och har även för första gången försökt mig på en distressruta, det var riktigt kul.
.
=o) Muffin

8 kommentarer:

Petraso sa...

Åh va fint!! fy på T inte får man göra såååååå...

Petraso sa...

Åh va fint!! fy på T inte får man göra såååååå...

Karin B sa...

Vilket underbart kort!

NuttesPyssel sa...

Jättefint!

AnnikaS sa...

Läckert kort i härliga färger! Inte snällt att fuska när du skrivit tydligt på kuvertet...
kram Annika

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! Vilket supersnyggt kort! Jag gillar vimplarna skarpt! :D Vad roligt att se att du testat att göra en distressruta! Den blev kanonsnygg och passar jättebra till söta Puck! Tracey måste ha blivit jätteglad över din omtanke! :D KrAAAm Carin

Ingrid - Inola sa...

Frågvisa Inola här igen ;-) De där vimplarna är verkligen effektfulla - klipper du till dem på fri hand eller använder du en stans/QK-die? Ser fram emot mer info om bokstavsstämplarna, känns som något jag bara måste ha. Så fiffigt att kunna sätta egna texter.

Och du - man blir så himla glad av dina färgglada kort!

JessicaPi sa...

Jag följer upp med en fråga om hur du fäster vimplarna, är det på en tråd eller vad?