lördag 16 oktober 2010

Beställningskort

Min kollega J i Karlskrona beställde ett kort att ge till en vän som är lite låg just nu, den typen av kort känns lite extra kul att göra - förhoppningsvis blir mottagaren glad. Beställaren bestämde texten och att det gärna fick vara lite färgglatt men i övrigt fick jag fria händer.
.

.

.
Åh, vad mycket pyssel jag har i kroppen! Lite besvärligt när det är så himla fint väder och man borde gå ut.... Om ett par timmar ska jag i alla fall köra tonårsdottern och en kompis till Kungsbacka där de ska ha en lång härlig shoppingdag, min man säger att shoppingsuget är en otäck bacill som jag fört vidare till dottern. Jag förstår inte vad han pratar om.
.
=o) Muffin

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det här var verkligen ett kort att bli glad över! Så himla härliga färger och en fin text.
kram Annika

Ingrid - Inola sa...

Ett riktigt "muffinskt" kort! Jag gillar när du syr runt kanten på symaskin. Det ger en extra dimension till korten. Jag har hittills inte orkat släpa fram maskinen, men idag har jag äntligen testat att sicksacka runt ett kort. Blev riktigt bra, så det ska jag göra om! Tack för all inspiration!

.::CaRiN::. sa...

Superläckert kort i sprudlande färger! Tänk så glad mottagaren ska bli! Kul att få något sådant när man behöver det som mest! :D Kram pårej!

Nina sa...

Superfint och härligt färgglatt! Härligt att du är inne i en period med mycket pysselsug - jag njuter av dina fina små konstverk! KRAM!