söndag 3 oktober 2010

Müsli igen

Igår åkte min äldsta dotter Ebba buss till Göteborg och bytte där till spårvagn och blev när hon sedan klev av hämtad av min kära vän K, dottern skulle nämligen hälsa på K's son A. Detta var så klart en stor händelse, både själva besöket som hon sett fram emot och även själva resan. Det var första gången hon åkte buss och spårvagn själv, skulle hitta rätt osv. Det gick bra trots att bussen var sen så hon missade vagnen, hon tog nästa vagn och allt gick bra. Dock höll hennes mor på att få en hjärtattack - Ebba hade lovat att skicka sms i samma sekund som hon blev hämtad, detta glömde hon förstås och hon svarade heller inte på mitt sms så jag genomlevde en hemsk kvart innan jag till slut fick tag på K som bekräftade att allt var bra. Det är inte lätt att släppa iväg sina bäbisar ut i världen....
.
Eftersom värdfamiljen tyckte så mycket om min müsli förra gången de fick en påse så fixade jag ihop en till som Ebba fick med sig, den blev ORANGE:
.

.

.
Idag ska K m familj fira hennes pappas födelsedag så Ebba åker med dem till K's föräldrar där jag möter upp och hämtar henne. Då får jag samtidigt tillfälle att tjingsa på föräldrarna i fråga, det är alltid lika trevligt.
.
=o) Muffin

2 kommentarer:

Nina sa...

Åh, så läckert!! <3

Karina Beck sa...

Det ser lækker ud det Müsli. Og rigtig flot top du har lavet.