söndag 7 november 2010

In memory of Grahame Maher

För några år sedan hade min arbetsplats förmånen att under ca 1 år få ha en helt fantastisk person som VD - Grahame Maher från Australien. Grahame gick hastigt bort i början på veckan, endast 51 år gammal. Han var en mycket speciell och uppskattad ledare och en helt enastående person med ett stort hjärta och ett lika stort skratt och det känns fruktansvärt att han inte fick leva ett längre liv. Han berörde oerhört många människor runt om i världen och lämnar ett stort tomrum efter sig. Några kollegor i Karlskrona har dragit igång en liten insamling för att skänka en gåva i Grahames namn till någon sorts välgörenhet (det var en av sakerna han brann för) och skicka en hälsning till hans familj. Jag lägger en peng till insamlingen och har dessutom lovat bidra med ett kort som kommer att skickas till hans söta fru Jenny och deras döttrar Jess och Kate:
.

.
När Grahame och Jenny var och besökte oss på Göteborgs-kontoret kikade de båda två på mina kort som jag hade liggande till försäljning på jobbet, båda var väldigt intresserade och vi pratade om denna min hobby flera gånger. Jag vet inte om Jenny minns det nu, det var ju några år sedan, men det känns i alla fall bra att skicka det här kortet.
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Zarah sa...

Vilken fantastiskt fin gest och vilket vackert kort!

DoodleFactory sa...

That is a beautiful card for a very sad occasion. I love the layering of typewriter text with the stamped leaves and flags. I'm sure it will be much appreciated.

Karina Beck sa...

Det er en af de kort, som kan være svære at lave. Det blev rigtig flot!

pojjo sa...

Super fint kort och underbart sätt att hedra hans minne. jag beklagar sorgen.
Kram

Kyel sa...

Vilket otroligt vackert kort du gjort av en tråkig anledning. Det kommer säkert bli mycket omtyckt och uppskattat.