söndag 20 februari 2011

Glad Påsk!

Jag blev så himla sugen på att göra ett påskkort, kan man locka fram våren på det viset, tro? Hur som helst så var det jätteroligt att göra det här kortet, med vissa kort blir det särskilt mycket skaparglädje och så var det med detta.
.

.

.
Nu ska jag gå och slänga in lite mer ved i brasan, kallt är det!
.
=o) Muffin

9 kommentarer:

Petraso sa...

Åhhhhh min favis kanin;).....

Petra/Paradise sa...

LJUVLIGT!!
Och jo, jag känner allt vårkänslorna bubbla när jag ser kortet!! :D
I morse var det under -20 grader..
nu är det dock bara -6 och klarblå himmel!! Så NU ska jag och sonen ge oss ut i det härliga vädret på en promenix och en snabb shopping i affären.

KRAMIS!

Anonym sa...

Oj oj oj vilka fina kort du gör!!! Sökte på doodle factory och såg att du gjort kort i deras arkiv. Jag vill ha ALLA stämplarna :-)!! Jag kan dessvärre inte färglägga så här fint men som tur är så gäller lite samma med egna kort som när man kom hem med grejer från slöjden - folk blir glada och tycker allt är sååå fint ;-), fast mest gör jag fantastiska grejer i "fantasin" och nöjer mig med att kolla på andras fina alster! Skulle behöva gå en kurs. Mycket snyggt som du syr ihop papper. Dig ska jag lägga som favorit :-) Trevlig söndag!
Maggan

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! Vilket ljuvligt kort! ♥ Underbara färger! Förstår att det var roligt att skapa detta färgsprakande vårkort! Det är nog dags att börja med påskkorten.. hm.. :) Jag sitter iaf och färglägger lite stämpelmotiv, jag ska på pysselmaran som Brunis ordnar till helgen! Det ska bli kul! Kram!

Gunilla/Nilla sa...

Nu blev jag allt sugen på att göra påskkort. Så läckert kort du har skapat. Riktigt härliga vårkänslor med söt liten kanin och mysiga färger.

Har haft en idé sedan jag fick en superfin tomte i present♥. Har färglagt några och jag bara tokälskar den.

Sköt om dig och stor kram till dig//Gunilla

Nina sa...

Ooh, så himla fint och färgstrålande! Det här kortet ger mig vårkänslor <3

DoodleFactory sa...

so cute and cheerful! I love it.

hellenbell sa...

hej!
syrran köpte mitt gula dymoband för flera år sedan i usa... vart har du hittat ditt turkos?? visst hade det varit roligt med ett större utbud av roliga färger på dymotejperna...

dina kort rockar!

Elina sa...

Nu blev det vårfeeling minsann!

Banden är prickiga på ena sidan. Riktiga gladband är det!