söndag 20 mars 2011

Ännu ett bra-att-ha-kort

Här kommer ett kort som jag gjorde idag efter att några papper ropat på mig att de absolut ville vara i den färgkombinationen. De hade råkat hamna ihop på bordet när jag plockade upp lite papper som jag köpte på mässan igår och det var bara att lyda, så här blev det:
.

.

.
Mässan var trevlig men jag hade tyvärr dåligt med krafter efter min förkylning så jag orkade inte så länge. Ett par bekantingar stötte jag i alla fall på, roligt att se er! Tyckte dock synd om alla stackare som jobbade på mässan i 2 dagar - det var grymt trångt och otroligt varmt utan en enda gnutta syre. Det är ett under om inte åtminstone ett par av dem svimmade av framåt kvällen. Hur som helst så var det kul att kika in där en sväng, jag köpte lite småsaker, mest blev det mönsterpapper som jag ju alltid har så svårt att motstå. Skulle nog behöva lägga ett köpförbud gällande papper tills jag använt upp åtminstone hälften av det jag redan har.
.
Kvällens konsert var så klart magisk, Bo Kaspers är alltid så otroligt bra live och vi njöt alla 4 i fulla drag på första raden. Innan det var vi på en italiensk restaurang och fick i oss lite god mat - en bra lördag!
.
Ha en go söndagkväll!
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Biggan sa...

Förstår att du gillar mönstrat och du är ju mästarinna på att kombinera dem!! Grisen är ju sååå söt!

Annika sa...

Åh, du gör sååå fina kort! :)

Tack vare din blogg så "råkade" jag skicka efter massor med DoodleFactory-stämplar.

Jag har bara några små frågor...

Vilket slags papper stämplar du motiven på och vilka pennor använder du till att måla med?

Jag har inte hittat det "perfekta" pappret ännu.

mvh Annika

Ingrid - Inola sa...

GRYMT fint kort i härlig färgkombo! Du skulle valt söndagen för mässa istället - betydligt mindre folk och luft mellan montrarna. Tillbringade ett par timmar med att strosa runt och småshoppade lite. Hoppas att du snart känner dig pigg efter den segdragna förkylningen. Nu när det är vår och allt :)

.::CaRiN::. sa...

Heeeej Eva! :D Kanonfint kort! Spralligt upplägg och färger! :D Roligt när papperna "talar med en"! ;) Resultatet blev ju toppen! Tack för din goa kommentar också! [glad]! Motivstämpeln är från Stamping Bella! Där finns många roliga stämplar! :D Och ja, Copicspennorna är väldigt roliga att färglägga med! OoiEE! Måste nog göra en ny beställning snart på fler färger och några av de jag redan har... har redan gjort slut på ett par?! Hehe.. :) Kram!

Annika sa...

Tack för ditt svar! :D

Jodå... Jag köpte hela set från DoodleFactory (många), så nu längtar jag bara tills de kommer hem till mig! (De skickades i fredags, så nu är det nedräkning)

:)))