fredag 4 mars 2011

Litet och snabbt

En kompis till min äldsta dotter ska flytta och skulle vara i skolan sista dagen igår. Kvällen innan kom min dotter och frågade "du hinner väl inte göra ett kort till Jenny, va?" - hon insåg att jag hade 1000 saker att göra och dessutom skulle packa till konferens som jag skulle iväg på torsdag-fredag. Jag svarade mycket riktigt att det skulle bli svårt att hinna med. Igår morse kl 6 innan jag åkte iväg på konferens tyckte jag dock att det kändes trist så jag skyndade mig att slänga ihop det här lilla kortet i alla fall:
.

.

.
Hade färdigfärglagt motiv så det gick fort (titta inte för noga för då ser ni att jag målat utanför och missade att fixa det *morr*). Kortet är litet i formatet - 10 x 10 cm bara och den söta hunden kommer från Whipper Snapper.
.
Konferensen har jag för övrigt återvänt ifrån nu. Det var trevligt, konferens hela dagen igår som avslutades med gemensam aktivitet för gänget - italiensk matlagning. Vi var 18 personer som lagade italiensk mat i stora lass i 2½ tim, mycket trevligt och mycket gott. Övernattning och konferens idag också som avslutades med lunch.
.
Nu börjar det bli dags för fredagsmys, trevlig kväll alla!
.
=o) Muffin

6 kommentarer:

Merja sa...

This is so cute! Yes I like!

Karina Beck sa...

Supersødt kort!
Italiensk mad lyder godt; ) !!
God weekend.

Petra/Paradise sa...

Du måste vara världens bästa mamma!

Vad gulligt av dig att knåpa ihop ett snabbt kort även om du egentligen inte hade tid.

Kortet är verkligen hur fin som helst!!!
Känns som det måste tagit timmar att färdigställa!!!

KRAAAAAAm

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! Jättesött kort! ♥ Stämpeln är verkligen söt och prickar går ju alltid hem! Gulligt av dig att ställa upp och göra ett kort fast du hade kort om tid! Hehe - KORT om tid! Värst vad vitsigt det blev! ;) Ha en fortsatt pysslig helg! KrAM!

Nina sa...

Vad du är underbar, Eva! Kortet är ljuvligt, och jag är säker på att du gjorde både din dotter och hennes väninna glada! PUSS på dig!

Ingrid - Inola sa...

Inget dåligt kort för att bara ha blivit "ihopslängt" sådär - supergulligt!

Roligt att du blev glad för muffinskortet! Adressen på kuvertet har jag textat själv för hand ... ;-)

Kram och njut av en (förhoppningsvis) solig söndag!