söndag 13 mars 2011

Tips och info

Först och främst vill jag tipsa om att ni kan skaffa massvis med underbara stämplar förmånligt hos Starving Artistamps ytterligare några dagar, kolla här bara:
.

Klicka på bilden så kommer ni rakt in i butiken!
.
Inte illa, va? Spring in och handla lite godsaker nu på en gång innan det är för sent, där finns ju både Doodle Factory och Antidepresstamps så mycket bättre blir det inte!
.
Tänkte också passa på att berätta att jag fr o m nu hoppar av mitt DT-uppdrag hos Brunkullan. Jag har under en tid känt att jag har lite svårt att hinna med det och när jag inte levererar som jag skulle vilja så får jag så rysligt dåligt samvete. Eftersom Brunkullan precis bytt ägare så tyckte jag att det kändes som en naturlig brytpunkt och valde att tacka nej när den nya ägaren frågade om jag ville fortsätta.
.
Detta gör jag förstås med blandade känslor för det har ju varit så roligt också och det är ett fantastiskt gäng jag har fått vara med i men man måste ju försöka undvika onödig stress - i synnerhet i samband med denna underbara hobby som ju bara ska vara lustfylld och rolig. Inte för att Brunkullorna på något sätt satt någon press på mig, det gör jag så bra själv.
.
Helgen har maken och jag tillbringat på Nösunds Värdshus på Orust, där har vi firat att vi idag har varit gifta i 15 år! Vi har haft en jättemysig helg på ett underbart värdshus, enda felet var att jag har varit riktigt brakförkyld hela helgen. Trots det har vi haft det underbart och kom också överens om att köra på i 15 år till. ;)
.
=o) Muffin

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

oooH!!
Grattis till 15 år som gifta!!
Låter som en mysig helg, trots brakförkylning.

Tråkigt med avhopp från DTgäng.
Men jag förstår dej precis.
Och det är viktigt att man prioriterar sej själv i första hand.
Så du gjorde helt rätt, trots dåligt samvete.

Må gott!
KRAM Petra

Maria sa...

Helt otroliga kort!!! Själv har jag precis börjat prova på lite. Och dina kort är väldigt inspirerande! :) Måste även fråga.. syr du på korten med symaskin?

Nina sa...

Grattis till din make att han har fått dela livet med dig i så många år! PUSS! <3