fredag 6 maj 2011

Födelsedagskort efter Card Patterns-skiss

Jodå, jag lever och jag har dessutom gjort ett kort! Som alltid när jag inte pysslat på ett tag så var jag lite trög i starten, tyckte därför att det passade bra med skiss från Card Patterns för att få igång inspirationen. Min vän Kristin i Stockholm har beställt 2 kort och det här är det ena, det är till hennes svärfar som fyllt 70 i år och som de ska fira nästa helg. Fick en personbeskrivning av honom där det bl a stod att han är äppelälskare - därav pappersvalet. Så här ser skissen ut:



...och så här blev kortet:



Det benvita har nästan fått en rosa ton på fotot ser jag nu - så är det inte irl. Det är alltid svårt att göra kort till män tycker jag men det här funkar nog rätt bra.

För övrigt kan jag berätta att vi hade trevliga dagar med vår gäst som jag nämnde i förra inlägget, hon är nu tillbaka i England. Tack vare internet är det väldigt lätt att hålla kontakten. Annat var det när jag i mina sena tonår var utomlands och jobbade som au-pair, då fick man minsann skriva brev. Kors, vad gammal jag måste vara! Kan faktiskt tycka att det är synd att det helt försvinner, tänk att få ett handskrivet brev - vilken skatt!

Trevlig helg, hoppas vi slipper mer snö nu!

=o) Muffin

2 kommentarer:

Karina Beck sa...

Lækkert kort med mit ynglingspapir fra OA.
Rigtig god weekend.

Lindsay sa...

What a cute card! Thank you for playing with us at Card Patterns!