torsdag 22 september 2011

Dexters dop del 2

Som jag nämnde när jag visade inbjudningskort till ett kommande dop så rymdes det mer i beställningen än bara inbjudningskorten. Med mycket inspiration (för att inte säga fräck stöld rakt av) från grymma Maria så fixade jag några tårtdekorationer till tårtbuffén efter själva dopet. Tack också till bästa Ingrid för tipset att använda sådana där kaffe-omrörar-träspatlar istället för grillpinnar som jag tänkt, de är ju platta och lättare att jobba med.

Ja, de är dubbelsidiga om någon undrade. Och kan ni tänka er, det finns fortfarande mer att visa från denna beställning!

=o) Muffin

4 kommentarer:

Jessica Ö sa...

Mycket snyggt, enkelt och stilrent, men mycket snyggt. Tror du att du kan få en bild av hur det såg ut även på tårtan - för det blir jag nyfiken på att veta. Nu börjar jag även drömma om placeringskort, presentetiketter och tackkort och allt möjligt! Ser fram emot fortsättningen!

Maria sa...

Så bra det blev med platta pinnar. Undrar hur många bebisar du målat nu :-)

KraM

Inrgid - Inola sa...

Det här måste vara världens mest stilsäkra dop med genomgående bebistema på allt från inbjudningskort till tårtdekorationer ... Hur snyggt som helst! Själv går jag i väntans tider och ser fram emot inte mindre än TRE bebisstämplar i brevlådan. Kunde inte hålla mig utan har beställt dem hos Starving Artistamps. Och det är helt ditt "fel" ;-)

Elina sa...

Så läckra! Vad har du stansat de uddiga cirklarna med?