torsdag 17 november 2011

Alota Challenge #71 Dots

Kan ni tänka er - jag hittade en tävling till, denna gången hos Alota Rubber Stamps. Som ni förstår av namnet på tävlingen så ska man göra något prickigt och jag har använt 2 olika prickiga mönsterpapper på mitt, håll tillgodo:...och en närbild på Ninas underbara tomte:=o) Muffin

11 kommentarer:

Biggan sa...

Helt underbar!!! Gillar dina små detaljer och din suveräna förmåga att kombinera färger! Tack för att du deltar i min utmaning på Alota Rubberstamps blogg!

Kram
Biggan

Ingrid - Inola sa...

Nämen åhhh, vilket fint kort! Han är då för söt den lille sovande tomten. Härlig stjärnbakgrund du har gjort och jag tror bestämt att du har distressat lite ;-)

.::CaRiN::. sa...

OooooOO, vilket stämningsfullt julkort! ♥ Som ett harmoniskt rus över det, underbart! ♥ Den där lilla "god jul"-stämpeln har jag också, vad söt den blev på kortet! :D Tävling med prickar låter som en tävling i min smak! ;)KrAM!

hannahoj sa...

Ser att du kommit in i ett riktigt julkortsflyt. Helt underbara kort som du gör! Gillar sååååå mycket din stil! Och den här tomten ju bara för underbar :)

Maria sa...

Ingen julbrådska här inte. Underbar liten tomte och allt det röda gör det så gossigt varmt.

KraM

Piglet sa...

Vilka vackra röda färger och vilket härligt kort :) Supermysig tomte också ju :D Gillar kort som ser så där lite enkla ut vid första ögonkastet men som har många fina och genomtänkta detaljer. Du är så duktig!!

hellenbell sa...

galet härligt!

Tinto sa...

Åhh vad du är duktig på att färglägga, underbart kort!!

Ulle sa...

Så läckert! Snyggt färgglatt ... och jag gillar den ljusa "skuggan" runt tomten, det framhäver verkligen motivet ...

webmosterhelene sa...

Åååååh, detta är heeeeeelt underbar sött!!!

Sara-SaGam sa...

Vilket fantastiskt kort! Underbara färger och prickar som jag gillar.

Den lilla tanten på kortet jag visade i min blogg kommer från Nellie Snellen.

Må gott!
Sara