fredag 17 februari 2012

Nya stämplar hos Starving Artistamps

Jag är ju numera en (rejält mallig och lite odräglig) fast DT-medlem hos Starving Artistamps och jag har nyligen fått hem två nya stämpelset att leka med. Här tänkte jag visa några kort jag gjort med setet Juniper and Jupiter Swingers, det finns fler set med Juniper och Jupiter i butiken men detta set är som sagt sprillans nytt. Here we go:

Stämpeln med "gungan" är inte dum, den går utmärkt att para ihop med andra stämplar med sittande figurer, som t ex Doodle Factory People - Take a seat.Den där hunden är söt så man svimmar! Trädet är också toppen, sätter man stämpeln stående så blir den ett litet träd och stämplar man den liggande så blir den en gren - mycket bra.Samma med soffan här som med gungan längre upp, funkar utmärkt till andra sittande figurer.

Det finns fortfarande någon stämpel från detta set som jag inte hunnit använda så den får jag visa någon annan dag.

Trevlig pysselhelg!

=o) Muffin

5 kommentarer:

Mara sa...

Stort grattis Muffin! Det är du verkligen värd då du gör helt fantastiska kort!Fina stämplar som du visar, får se om det inte är dags att inhandla lite nya?! Många kramar /Sara

Emma sa...

Härliga stämplar å jäte härliga kort! Katterna i gunagn var ju så härlig, är det två maskade stämplar eller en?

Tack för kommentaren inne hos mig!

//Emma

Petra/Paradise sa...

Swingers have all the fun!?! Hahahahaha!!
Den var bra! *haha*

Ursöta kort du gjort gumman!!

Massor med kramar till dej min vän!

/Petra

Ingrid - Inola sa...

Vad roligt det måste ha varit att få en omgång sprillans nya stämplar från SA att pyssla med. Och så produktiv du har varit sen då! Den lilla vovven är bedårande söt - absolut min favorit!

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! Stort GRATTIS till det fasta DT-uppdraget! Det passar dig perfekt! :D Kul med nytt stämpelset! Dina kort är fantastiska och fyndiga som alltid! sPraLL! Kramis!