måndag 5 mars 2012

Long time no SEA

Så konstigt det är med det kreativa. Ibland när jag sätter mig vid pysselbordet har jag verkligen ingen aning om vad det ska bli och ibland har jag ett helt tydligt mål. Så var det denna gången, detta kortet bara kom till mig i sin helhet en dag med upplägg, cirkelstansar, färger och allt. Jag slängde bara ihop en jättesnabb skiss så jag inte skulle glömma och några dagar senare satte jag mig ner och gjorde det och det blev precis som jag hade tänkt mig.Det enda som ändrade sig på vägen var att jag, när jag satt och gjorde kortet, plötsligt insåg att jag ju faktiskt kunde använda även fiskarna från Zodiac förutom de andra två som jag tänkt från början. Jag är riktigt nöjd  med det här kortet och det är Tracey på SA också, vilken tur!

Hur gör ni, planerar ni era skapelser innan eller kommer de spontant?

=o) Muffin

4 kommentarer:

Nina sa...

Åååh, så himla fint! Jag beundrar alla dina alster så mycket,, tack för att du sätter kulör på min värld <3

Ingrid - Inola sa...

Så vackra färger och vad djärvt att inte automatiskt sikta in sig på blått bara för att det är havstema. Ingen gör det så bra som du! Vitsig text också: "No time no sea" :)

Teres sa...

Underbart kort! Gillar hur du kombinerar färg och mönster.

Jag planerar aldrig mina alster. Gjorde det misstaget i början men då bara låste det sej och jag blev oftast missnöjd med slutresultatet. Så numera växer mina alster fram allt eftersom.

.::CaRiN::. sa...

Vilket festligt kort! Perfekt! Stämplarna som bästa Nina gjort är ju för söta! Kan nog bli ett inköp framöver! ;) Kram!