söndag 11 mars 2012

Present med tag

Idag reser min bäbis (Ebba, 15 år) till England genom ett utbytesprojekt i skolan. Kanske minns ni som följer min blogg att vi hade en engelsk flicka hos oss förra våren och nu har det alltså blivit Ebbas tur att få resa till England i 5 dagar. Hon ska inte bo hos Hattie som var hos oss utan det blir hos en annan flicka men de kommer att träffas i alla fall för det är ju hennes skola som vår skola har utbyte med.

Ebba tar med sig en liten present till sin värdfamilj, jag slog in paketet och gjorde en liten matchande tag:...och baksidan...Det är svårt att veta vad man ska köpa till en familj som man inte alls känner, det ska inte vara för mycket och inte för lite och man vet ju inte vad de har för smak. En enkel stilren ljuslykta från Orrefors fick det bli, det känns ju svenskt så det förslår i alla fall.

Det kommer nog att kännas lite märkligt att släppa av henne på flygplatsen ikväll, det är man ju inte riktigt van vid. Tomt blir det förstås, men hon kommer säkert att ha 5 roliga och spännande dagar i England.

=o) Muffin

2 kommentarer:

Tigerblomma sa...

Snyggt!

Maria sa...

Finfint! Orrefors går alltid bra och är uppskattat av de flesta. Mina irländare du vet, de tycker bara det är konstigt att vi ger presenter bara för att vi kommer på besök, så gör man inte där.
Spännande dagar för E och hon får möta våren, härligt.
KraM