lördag 14 april 2012

CFC48

Jag faller bara mer och mer för clean and simple! Jag tycker mycket om stilen men den är inte helt lätt måste jag säga, jag får verkligen lägga band på mig för att inte sätta mer pynt på korten. Det gäller ju också att få till någon snygg schvung på det lilla enkla man sätter dit, en utmaning minsann. Här kommer jag osökt in på veckans utmaning inne hos CAS-ual Fridays CFC48 och mitt bidrag:Man ska alltså välja två motsatsfärger, dvs två färger som möts i mitten på denna bild:Grönt och lila fick det bli för min del och premiär för den fina ugglan från Prima som legat oanvänd alldeles för länge.

Även om det varit lugnt på bloggen några dagar så har jag faktiskt pysslat en hel del men det är inget jag kan visa riktigt ännu. Stay tuned...

=o) Muffin

8 kommentarer:

Amber sa...

Very cute!!!

Maria sa...

Jag kan inte se att du har några som helst problem med CAS!

KraM

Petra/Paradise sa...

Men ååååh!! Detta kortet var ju bara för härligt! <3
Du är grym tjejen!! :D

Förlåt för att jag är en dålig bloggare ..men jag tänker på dej å alla andra ska du veta! Glömmer er inte i första taget ;)

Puss å kram!!

Meadie sa...

Love your card, its so cute and those colours together look fab! Hugs x x

Helen sa...

Tycker att du får till det väldigt bra med clean and simple!

Laura Davis sa...

Awwwww this is so cute!!
Thanks for playing at CAS-ual Fridays!
Laura

Ingrid - Inola sa...

Tänk så olika man är, jag får istället kämpa för att dekorera mina sparsmakade kort lite mer :) Det här kortet har du verkligen lyckats jättebra med, gillar den lite oväntade färgkombinationen!

Karolyn at Paper Therapy sa...

This is beautiful!! Absolutely gorgeous! Thanks so much for playing with us at CAS-ual Fridays! We're so glad that you did!!