tisdag 7 augusti 2012

All lycka till dig

Vännen C har beställt några kort och nu har jag pysslat ihop det första. Vi snackade ihop oss lite om färger och att det inte fick vara för puttinutt-gulligt men i övrig fick jag fria händer. Egentligen är det nog ingen större risk att det blir för puttinutt-gulligt för det ligger inte riktigt för mig tror jag, hoppas det här blir bra.Pysselmässigt är det ju rätt bra att min sista semestervecka verkar vara en väldigt regnig sådan. Det är ganska skönt att skrutta omkring hemma och pyssla lite, läsa lite och lösa lite sudoku men det är klart att det skulle ju inte göra ont med lite sol och bad. Egentligen borde jag nog putsa fönster och annat sådant men det är väl ingen idé när det regnar så, va?

=o) Muffin

6 kommentarer:

Unknown sa...

Å så läckert!
Älskar färgerna med :)
Kram

Unknown sa...

Å så läckert!
Älskar färgerna med :)
Kram

Mara sa...

Viket härligt kort! Jag tror att jag "plankar" upplägget, sitter här och försöker få till ett grattiskort och blev genast inspirerad! Läckert alfabet också - vilket är det? Kram/Mara

Petraso sa...

löve it Muffin!!!

Ingrid - Inola sa...

"Skrutta runt" hemma är en av mina favoritsysselsättningar :) Tycker också att det blir väldigt kravlösa dagar när vädret är lite sådär. Solsken triggar genast igång det dåliga samvetet om man skulle få för sig att sitta inomhus och pyssla. Men det är klart - vem älskar inte sol och värme?

Ha en go' helg!

dawnmercedes sa...

ooh...,Love that smile! and how you repeated the background paper in the flowery mat!