söndag 30 september 2012

Utmaning med washi

På träffen i lördags fanns så klart några utmaningar och jag deltog i en av dem. Instruktionerna var enkla; skapa något med washi-tejp och minst en stämpel, så här blev mitt bidrag:Allt det färgade är alltså washi (utom fågeln som är färglagd med Copics). Jag har köpt några rullar tidigare men inte riktigt kommit mig för att använda dem innan men det var jätteroligt och jag kände att jag blev lite biten. Det kommer nog fler alster med washi framöver.

Jag var nöjd med mitt kort men ännu mer nöjd med att Ingrids dotter Lovisa vann utmaningen för hennes kort var ett riktigt konstverk. Jag tror inte att Lovisa har någon egen blogg så jag hoppas att Ingrid visar hennes fina kort på sin blogg. Nudge, nudge, är du med Ingrid?

Trevlig söndagkväll på er!

=o) Muffin

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Alltså! ..jag tror jag är KÄR!
Vilket kort!!! WOOOOOW!!
Du är då en mästare gumman!
Å att du var sån hejjare på att skapa med sån däringa tejp!?..Jah, här kryper det fram!! ;)

Man blir så glad av dina skapelser vännen!
Bara så du vet! *blink*

kraaaam

Ingrid - Inola sa...

Det här kortet är så himla härligt, tror att jag är kär i den lilla ugglan. Tur att även jag har honom i samlingarna! Jag ska absolut fota Lovisas båda vinnarkort och lägga ut i min blogg. Är så glad för hennes skull.

Anonym sa...

Supersnyggt!!! Har också köpt tejp men det blir liksom inte användt . . . Härligt inspirerande -TACK

hannahoj sa...

Galet läckert med tejpen :) Har en helt del liggandes här hemma också men kommer aldrig på hur jag ska göra, det här var ju supersnyggt. Tack för inspirationen :)

Maria sa...

Den är så härlig i sina färger. Såg ett par som fotade den på bordet:)

KraM