torsdag 3 januari 2013

Anything goes

Oftast är det något tema som färger, skiss eller liknande på Paper Smooches SPARKS utmaningsblogg men denna veckan gäller "Anything goes". Man kan alltså göra precis vad man vill så länge man använder minst en PS-stämpel. Vilken drömutmaning, jag som har så många nya fina PS-stämplar känner att jag kan lägga hur många bidrag som helst, här är ett kort jag gjorde igår med samma stämpel som det förra kortet:...och närbild på tokpippin igen, han är störtskön tycker jag!

(Klicka på bilden för direktlänk till just denna veckans utmaning.)

Har sett att flera andra pysslare lagt ut 10-i-topp-listor för 2012, det skulle man kanske ta sig för? Det är ju lite kul att titta igenom det man gjort men ibland blir jag frustrerad över att jag sitter för mycket vid datorn istället för att verkligen pyssla!

=o) Muffin

6 kommentarer:

Ingrid - Inola sa...

Alltså, den där pippin är bara för kul! Jag har faktiskt en gång gjort ett liknande upplägg till ett InkyWings-kort med en FISK som jag målade i olika färger :)

.::CaRiN::. sa...

Hej Eva! Och god fortsättning på det nya (pyssel) året! :) Är lite dålig på att kommentera nu för tiden men jag kikar alltid in här och inspireras! :) Läckert kort du har gjort! Pippin är ju för festlig! Det vore roligt om du vill ta dig tid att göra en topp 10 även i år! Lite skoj att göra ett "bokslut" även när det gäller pysslandet! ;) Nu ska jag pyssla lite, ledig idag! Kram!

Silli sa...

awww, wonderful card! love your coloring!

Morag sa...

Sweet card, great colours and your coloring is fantastic!

Monica =) sa...

Jamen den där lilla pippin är ju helt underbar!!! Härlig kortidé -gillar färgerna o allt det vita!!

Kram, Monica

Savannah O'Gwynn sa...

Sooooo pretty! I love the pink birdies...and I LOVE that green one!!! Great coloring:) THANKS so much for joining in the fun and playing along with us over at the Paper Smooches SPARKS Anything Goes challenge!!! Can’t wait to see what you create for this week’s challenge– Vintage:)