tisdag 1 januari 2013

Nyårsgodis

Igår var vi tre familjer som firade nyår tillsammans hos kära K & M, så fantastiskt mysigt och trevligt med makalös mat och dryck och bästa umgänget! Jag hade pysslat till det lite och gjort godispaket till barnen, modellen på förpackningen hittade jag hos Zarischka som i sin tur hittat den hos Nenne - tack tjejer, tur att det finns en massa begåvade människor som delar med sig!

Håll i er för nu blir det många bilder, först en på allihop:...och så närbild på var och en...Det är så roligt att de blir så olika beroende på val av papper och band.Jag hade först tänkt stansa ut bokstäver till namnen men sedan gjorde jag det lite enklare för mig själv och valde dymo - det funkar ju alltid.


Jag tog en bild från sidan också så ni ser lite bättre hur den ser ut.Dessa förpackningar var riktigt roliga att göra, jag kommer definitivt att göra dem igen. Tänkte också prova att göra i mindre storlek, man skulle ju t ex göra små med en pralin eller något i och använda dem som placeringskort när man dukar fint.

Gott Nytt År på er, alla pysslingar!

=o) Muffin

1 kommentar:

Zarah sa...

Men duuuuu vad läckra de blev!

TACK för rara ord också, du är en riktig solstråle. Kram - och gott 2013!