tisdag 14 april 2015

Udda bröllopskort

För en tid sedan fick jag en beställning via mejl från en person som jag inte alls känner. Det visade sig vara en f d kollega till min kära vän K som sett ett antal kort jag gjort och som ville ha ett personligt bröllopskort till sina vänner som skulle gifta sig.

Jag fick fullt med information om brudparet som inspiration; både brudparet och kompisarna har en stark koppling till Smögen och Kungshamn, brudgummen jobbar på Peak Performance (bruden har också gjort det tidigare och jobbar fortfarande i klädbranschen), båda har lite internationell bakgrund på så sätt att brudgummens föräldrar kommer från Island respektive Danmark och bruden har spenderat mycket tid i Frankrike och Schweiz men de bor i Stockholm. Brudgummen jobbade tidigare som pizzabagare sommartid och brudens familj startade fisk- och skaldjursbolaget Abba och Kalle på kaviartuben är hennes släkting. Allt detta har jag fått med på kortet, det jag inte fick till var att båda gillar skidåkning...det må väl vara hänt.

Så här blev kortet:


Tack till K som hjälpte mig att jaga rätt på en sådan där liten kaviartub!

=o) Muffin

1 kommentar:

Anna-Karin S sa...

Hej!
Vilket underbart kort! Kul när man får till det så bra. Inte lätt när man inte känner brudparet, men toppen då man får hjälp på traven med en lista :9

Må så gott!