söndag 15 juni 2008

Tillbaka till...

...landskapsbyggande, lite à la Nina kan man väl säga - det är så kul tycker jag. Har för första gången använt en mini-stämpel från Doodle Factory, hur söt som helst tycker jag.

Nu är det dags att sätta fart på grillen, den har visst svalnat av sedan igår...
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gisses Vilka Kanon kort du gjort!!!
Helt fantastiska!!!!
Stämplarna från nina var ju sååååååååååå Snyggga och större än jag trodde....Grymt
Mini doddelfakory kortet var ju helttttttttttttt Super duper!!!!
Med träd och allt!!!!
Regnet måste ha varit bra för pyssel kreativteten gror ju massa hos dig vännen!
Kramar från en Trött Cup tältande mamma

Anonym sa...

Hej! :)

Vilket cOOLt kort du har gjort igen! :) DF-stämplarna är ju för häftiga! Måste nog också beställa någon! Framföallt den som käkar kakor den som dricker kaffe! Hehe! :D O tack för titten och snälla kommentarer! Jag uppskattar det verkligen och blir glad varje gång! Tycker helt klart du ska prova på att göra ett kort som man "öppnar på mitten". Tar lite längre tid men inte alls så länge som jag trodde! :D Kika gärna snart in igen! ;) Kram!

Anonym sa...

Hej & tack för din kommentar hos mig. Vad mycket snyggt du har gjort. Här kommer jag att titta in titt som tätt. På återseende.

Anonym sa...

Hej igen!
Självklart är det OK att du lagt till mig på din favoritlista! Bara jättekul! :D Jag har ju lagt till dig på min också! ;) Kikar in här varje dag för att få ta del av dina härliga alster! :D Men nu lär det bli lite lugnt på pysselfronten över midsommar! Får ta igen det till veckan! ;) Glad midsommar på dig! Kram!

SasSa sa...

Coolt kort! *Gillar massor*
Kram SasSa