fredag 26 december 2008

Skisstävling hos Dr Nina

Ni har väl inte missat att sötaste Nina har en liten skisstävling inne hos sig? Senast 4 januari ska man vara klar med sitt bidrag så ni har fortfarande gott om tid. Jag gjorde ett bidrag idag och det var så himla roligt att komma igång med pysslandet igen efter all julstress, jag var verkligen sugen! Följande fina skiss ska man alltså skapa efter:Mitt bidrag blev så här:


.
Visst är färgerna mumsiga? Den härliga skiftningen upp i högra hörnet på det oranga pappret påminner mig om blodapelsin, som enligt min mening är en av de godaste frukterna. Åh, vad det var roligt att komma igång igen, det är faktiskt himla roligt att jobba efter skiss tycker jag. Tack Nina för fin skiss och för all inspiration som formligen strömmar över en så fort man hoppar in på din blogg!
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
Vad det är skönt att vara ledig! Jag har haft så mycket att göra både på jobbet och privat i december så det är riktigt lyxigt att bara få slappa. I eftermiddags låg jag på soffan och löste korsord och blev sedan så sömnig så jag tog en rejäl tupplur - så skönt att få göra så! Hoppas ni alla har det lugnt och skönt.
.
=o) Muffin

4 kommentarer:

Nina sa...

Aaaah, vilket LJUVLIGT snyggt och färgglatt kort!! Tack för att du ville vara med och leka, raraste du!

Uh, jag önskar såå att jag hade pysselgrejerna med mig här, men det dröjer ännu en dryg vecka innan jag får leka med färger, sax och papper igen...*kliar i fingrarna*

När du nu ändå är i tävlingstagen - varför inte haka på Babsans tävling också?

http://pysseloprat.blogspot.com/2008/12/ett-jtteprojekt-och-en-tvling.html

Pussåkram!!

Rimna sa...

Vilket härligt kort!

Visst är det skönt att kunna slappa när man ledig!

Tack för "uppvaktningen"!
Ha en god fortsättning!

Kram

Tettiz sa...

Underbart fint kort - du har en så härligt färgglad stil! *tycker mycket om*

Kajsa tycker också om färgglatt! ;D

*kram kram*

Zara sa...

Din syster och svåger var förbi när vi var hemma och firade jul och då sa hon att du scrappade och hade en blogg så jag var tvungen att kika in. Vad mycket fint du gör! Jag blev jätteinspirerad, kommer kika in igen!