söndag 28 december 2008

Vår kära dagisfröken

När flickorna gick på dagis så hade vi flera goa "dagisfröknar" men det var särskilt en som som de hade ett speciellt band med, i synnerhet Stina. Stina och Majron, som fröken heter, tycker helt enkelt så himla mycket om varandra och det är så härligt tycker jag. Nu är ju lillfröken 10 år och det är några år sedan hon gick på dagis, men så sent som i somras var hon hembjuden till Majron en hel eftermiddag - så mysigt!

Nu hade Majron och hennes man skickat ett julkort till Stina och då satte samvetet in för det hade vi missat. Vad gör man - jo, man tåtar ihop ett vinterkrispigt nyårskort så klart och hoppas att det blir bra:


.
Kortbasen ser väldigt grå ut men den är kritvit irl och det är massvis med glitter överallt men det är som vanligt svårt att få med på bild. Stina ska så klart få skriva en hälsning inuti kortet och så lägger vi det på lådan imorgon och hoppas att det kommer fram i tid till nyår.
.
Har gjort ytterligare ett kort men det kan jag inte visa ännu, återkommer!
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Karina sa...

Fint nytårs/vinterkort.

CamillaB sa...

Underbart vintrigt nyårskort...vad glada de ska bli! Vad gulligt att de fortfarande har kontakt! Kram Camilla

PETRASO sa...

Åh så fint! va kul att dom har kontakt ännu!

Zara sa...

Härligt kort och kul att de har kontakt fortfarande.

Nina sa...

SNYYYGGT! Å nu blev jag lite extra glad för att den stora retroblom-stansen är på väg i ett paket hem till moi, hehe! :)