söndag 11 januari 2009

Använda spillbitar

Söta superpysslaren Tettiz utmanar både sig själv och oss andra att pyssla med bara spillbitar, inga nya papper eller cardstock får påbörjas! En mycket bra idé tyckte jag och gjorde ett kort igår kväll, sedan blev jag för trött för att orka fota och lägga ut det. Det blev ett vanligt bra-att-ha-kort igen, här kommer det:


.
Det blänker lite i dymoremsorna, men jag orkar inte fota igen. Får väl se hur länge den här spillbitsgrejen håller. Rätt vad det är så får man väl akutbehov av att hoppa på ett nytt papper, men det är ju en bra tanke att ha med sig. Man har ju en och annan spillbit om man säger så....
.
=o) Muffin

11 kommentarer:

SusanneSj sa...

Vilket tokgulligt kort.

kram o tack för din omtanke

Karina sa...

Superfint kort.

Asksvart sa...

Vilket toksött kort... =)

Tettiz sa...

Underbart kort!! :D

Kul att du hängde med på min utmaning - själv har jag ett spillpapperskort som ligger på tork just nu och väntar på en liten textsnutt. Sen ska jag visa upp det jag också!

Ska försöka göra nåt mer med spillbitar, men som du skriver - man blir ju lätt sugen på de nya papprena också. ;)

*kram kram*

Carin sa...

Jättegulligt kort! :D Bra idé att använda spillbitar, det är jag dålig på! Men det händer vid enstaka tillfällen! ;) Ska försöka bli bättre på det och inte lockas att ta nya papper varje gång..hehe! :D Annars får man kanske skänka spillbitar och överblivna utstansade bokstäver/figurer till ett dagis eller så.. Lite "välgörenhet" skadar ju inte! ;) Kram!

Sara - SaGam sa...

Det finns ju en del spillpapper i världen att ta tillvara på! Menar du att du snickrade ihop en kortstomme av spillbitar också?!

Ingrid - Inola sa...

Jovars, spillbitar har man väl hunnit samla på sig en del under åren. Jag glömmer ofta att titta i den lådan först innan jag tar ett nytt ark, så detta var en bra och välbehövlig påminnelse. Jättesött kort!

Mill@n sa...

Skönt att höra att det finns fler som har en nätt hög med spillbitar *s* Du har fått till ett urgulligt kort som inte alls synes vara 'bara' spill. SNYGGT!

Ewonne sa...

Du har trollat med dina spillbitar! Lika underbart fint som vanligt!!!
Tack för dina rara kommentarer i min blogg raring ♥♥♥

Evelina sa...

Meeeen så fint! Tänk om mina spillbitar såg ut sådär! Nåja, kanske ska prova innan jag förkastar återvinningsidén...!

Nina sa...

Wow, vad fint! Hmm, jag grämer mig lite för at jag inte har skaffat de där DF-stämplarna med bondgårdsdjuren...ankan é så SÖT!