fredag 23 januari 2009

Har varit...

...bortrest på kick-off med jobbet ett par dagar = trött! Igår kväll var det fest med 80-talstema och kollegorna (och jag) hade de mest fantastiska saker på sig, det blev många goa skratt. Mat och vin, lite interna tävlingar, många fantatiskt trevliga kollegor och dans till 80-talsmusik - mycket trevligt. Min söta goa kollega T och jag upptäckte när vi räknade efter att till hösten har vi jobbat ihop i 15 år (med avbrott för mammaledigheter förstås)!! Det känns helt otroligt att det gått 15 år, men hur som helst så bestämde vi oss för att fira till hösten (man måste ju ta varje tillfälle).

Imorgon ska det minsann också firas för då fyller min stora bäbis 12 år! Hon har räknat ner i 14 dagar nu och har beställt meny från morgon till kväll. Imorgon bitti när vi går in och sjunger för henne så får hon utöver presenter så klart ett kort:


.
Nu ska jag stryka en duk och hänga upp lite ballonger och ställa fram blommorna jag köpte åt henne idag så det känns lite mysigt när hon kommer ut i köket imorgon.
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
=o) Muffin

10 kommentarer:

Karina sa...

Tillykke med din datter ; )
Flot kort til hende.
God weekend.

Änglahus sa...

Va kul med 80-talstema! Man kan väl lugnt påstå att stilen det årtiondet är det värsta hittills, men ack så roligt ;0) Du missar väl inte tävlingen hos mig?

Kicki sa...

Vilket härligt färgglatt kort! Jättemysigt!
Kram Kicki

Annika sa...

80-talstema låter riktigt roligt!
Kortet du gjort till dottern var riktigt fint, ett kort som gör mig glad.

Gunilla/Nilla sa...

Ett kort man blir riktigt glad av. Så härliga färger och fint upplägg.

Ha en skön helg
Kram/Gunilla

The Doodle Factory sa...

We both have that rainbow paper - aren't sasafrass lass papers the cutest?

Re: Your comment on the doodlecrowd, haha, actually Tracey picked out one of the characters from there and asked me to make him into a stamp - he became Banjo in the latest set :)

Petraso sa...

Grattis! 12 år som mamma och du är tonårs mamma med om 366 dagar jisses jisses...vad tiden går!! längtar tills vi ses vännen!!
ps 80 tals bilder vi vill se!!!

Nina sa...

Åh, så färgglatt och underbart fint! Grattis till lilla stora tjejen!!

sari hänninen sa...

GUUUUUD, sicka härliga kort du gör!
fantastiskt inspirerande!

Mill@n sa...

Ett härligt kort, gillar ALLA dina skapelser!! Undrar lite över bokstäverna på detta kortet-URSNYGGA.... Är det ett QK alfabete??