måndag 5 januari 2009

Nice blog awardDenna fina award fick jag av superduktiga Jojjo, tusen tack!! Jojjo är en baddare på att färglägga och gör så himla fina kort, spring genast in till henne och kolla om ni inte redan varit där!

Reglerna för denna är award är följande:

*Lägg ut awarden på din blogg
*Länka till personen du fått awarden av
*Du kan ge awarden till hur många du vill
*Länka till dessa på din blogg
*Lämna en kommentar på deras blogg för att tala om att du nominerat dem

Eftersom jag tycker det är så himla svårt att välja ut några bland alla er duktiga så vill jag ge den till varenda en som är här inne och kikar och skriver kommentarer som jag blir så himla glad för!
.
Idag ska granen ut! Det är så himla mysigt ett tag, men sedan blir jag akut trött på skrället och vill bara ha ut den! Det värsta är att det är så tråkigt att plocka ner allting och lägga i ordning och sortera undan, särskilt belysningen som bara trasslar ihop sig.

Måste också ta itu med den hemska tvätthögen i källaren - det straffar sig att inte tvätta på en hel vecka! Hoppas också hinna pyssla något idag, det riktigt kliar i fingrarna och min mamma har beställt två kort.

För övrigt har vi haft några jättetrevliga dagar uppe i Stockholm hos vår kära vän A-L. Vid tolvslaget på nyårsafton stod vi uppe på ett tak på Medborgarplatsen och såg alla fyrverkerier - maffigt!

=o) Muffin

1 kommentar:

petraso sa...

Känner som dig med gran och julpynt men jag ska hålla mig så ska sambon få göra det i hämnd för han drog massa mer pynt.... Från stiligt pyntad till taschigt överdekorerat.... men jag har nog svårt att hålla mig...