måndag 5 januari 2009

Årets första kort

Visst är det konstigt...ibland när man sätter sig och ska göra ett kort så blir det något helt annat än det man hade tänkt eller väntat sig - så blev det verkligen idag! Min mamma hade beställt 2 olika kort och för det första så var det inte detta jag hade tänkt göra när jag började utan det andra, och dessutom ändrade det sig flera gånger under tiden och slutade med något helt annat än jag hade tänkt. Ibland är det liksom kortet som bestämmer och inte jag själv! Så här blev det hur som helst:


.
Man får hoppas att modern blir nöjd.
.
Dags att laga lite mat!
.
=o) Muffin

13 kommentarer:

Angela sa...

Det blev ju jättebra, så fina färger och charmigt motiv!

Karina sa...

Jeg synes det blev et super fint kort.
Kender rigtig godt det der med, at tingene bliver noget andet, end man havde tænkt sig.

Zara sa...

Vilken söt jycke! Urfint kort!

CamillaB sa...

Klart hon blir nöjd...supersnyggt! Härliga färger, känns vårigt!
Kram Camilla

Jojjo sa...

Jag känner igen det där, det är ofta kortet som bestämmer och inte jag! Ditt kort blev ju hur fint som helst ändå och modern blir nog jättenöjd :)

Ingrid - Inola sa...

Så där blir det ofta för mig också, men det gör ju egentligen inte så mycket bara resultatet blir bra så småningom. Det här kortet är så läckert, precis som allt du skapar! Du får till det så fint med QK-bokstäverna, jag tycker de är lite pilliga att klistra dit men skulle vilja använda dem mer. Tack för tipset på hur man kan fästa de stora bradsen - fick en förpackning sådana i välkomstkitet på Kortmakarmaran - och vann sen ytterligare en! Tack för kommentaren i min blogg och God Fortsättning på 2009!

Asksvart sa...

Vilket sött kort... Bara hunden är såååå söt.

PETRASO sa...

Ursnyggt!

Jennie {Deleelsia} sa...

Fint kort. Härliga färger tillsammans och hunden är så jäkla snyggt färglagd.

Nina sa...

Läckert!! Ja, upplevelsen du beskriver sker nästan varje gång för mig...speciellt om jag inte har någon skiss jag måste hålla mig till. Visst är det kul när man kopplar bort huvudet och kreativiteten får styra fritt? :)

Kraaam!

anna76 sa...

Underbart kort! Du är min superinspiration när jag kör fast!

Tettiz sa...

Kanonfint kort!!

Jag håller med Anna76 - kör man fast är det en dunderkur att gå in och kika i din blogg! :D

Ha en fortsatt bra början på 2009!

*kram*

Teres sa...

Låter underbart att skaparlusten får styra fritt. Det är oftast då man har som roligast och slutresultatet blir som bäst.

Men det är en svår konst att kunna göra det. Oftast är det lätt att man tänker för mycket tycker jag. Att man målar upp en bild i sitt inre redan innan man börjar skapa, kring hur slutresultatet ska se ut. Vilket gör att man lätt blir låst i sina tankar och inte kan låta kreativiteten flöda fritt.

Men det lyckas du med galant och jag ser fram emot att få följa din blogg under kommande året.