måndag 26 januari 2009

Nu lever korten...

...sina egna liv igen! Hade verkligen ingen aning om att kortet skulle bli så här när jag satte mig och började med det, jag trodde det skulle bli något helt annat. Märkligt, det där...


.
Som vanligt en lättare färgchock. Det är så härligt med mycket färg, det är liksom alltid de färgglada pappren som skriker åt mig tills jag tar tag i dem. I detta grådassiga väder kan man väl behöva en liten färginjektion!
.
Tjolahopp!
.
=o) Muffin

11 kommentarer:

Karina sa...

Flot kort. Jeg er vild med dine glade farver.

Carin sa...

Håh! Vilka underbara färgsprakande alster! :D ME LIKE! Jag har fått en annan syn på orange sedan jag började göra kort! Jag tycker orange (helst i kombination med brunt och även rosa) är supersnyggt i kortsammanhang men skulle nog aldrig köpa t ex en orange tröja! Gillar inte att ha på mig den färgen! Konstigt det där! ;) Kram!

Tettiz sa...

Du. Det spelar ju ingen roll om korten lever sitt eget lilla liv så länge de blir så där snygga i dina händer! Läckert som vanligt!!!

Och du, jag håller med om att vi borde ha 6 h längre dygn - tid som ska ägnas BARA åt pyssel. Förstår du vilken UNDERBAR lyx?! :D :D :D

*kram från Tett & Kajsa*

Annika sa...

Visst är det roligt när korten lever sina egna liv (åtminstone när de blir så här bra)!
kram Annika

petraso sa...

super läckert!

Nina sa...

Urfint! Jag älskar ju färgglada kort som du vet! ;)

Hehe, ja ibland blir det slutresultatet nästan som en överraskning för en...man kan ha en idé i huvudet om hur det ska se ut, men sen vill papperna och dekorationerna åt ett helt annat håll - roligt det där :)

KRAAM!

sari hänninen sa...

jag bara älskar färgchocker!!! fortsätt med ditt fina sätt att göra kort...

Lisbeth sa...

vad mycket fint pyssel du gjort :-)

// Lisbeth

Juliana sa...

I completely understand about cards having lives of their own!!! It happens to me more often that I care to think about!

I love how this came out!! He is such a cute little guy--and your coloring is WONDERFUL!!

Elina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tettiz sa...

Ja, visst är jag helt galen! ;D Och ja, jag tror min regnbåge är komplett nu, med ett par extra färger - men jag tror ändå att jag måste göra ett par till. Vi får se. ;)

*kram*