fredag 20 februari 2009

En utmaning och en award

Närå, jag har inte dött. Har bara inte hunnit varken pyssla eller vara så blogg-aktiv denna veckan. Tycker dagarna bara springer iväg och jag hinner ingenting, dessutom är jag inne i någon konstig trött-period, blir helt färdig på eftermiddagen och kvällen och orkar inte riktigt ta mig för någonting. Många tycker ju att november är tungt, för mig är den tunga perioden nu...
.
Nog gnällt, jag har fått en fin award av snälla Caroline/Oppio - 1000 tack, så glad jag blir!
.

.
Enligt reglerna så ska man nominera sju andra bloggar, men eftersom det finns så många inspirerande bloggar och det är så svårt att välja ut några så ger jag den vidare till alla pysslare som läser detta och skickar den så klart också tillbaka till Caroline!

Har också blivit utmanad av Millan, utmaningen går ut på att man ska berätta 7 sanningar om sig själv, här kommer reglerna i sin helhet:
 • länka till personen som utmanade dig
 • berätta 7 personliga sanningar om dig själv
 • utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
 • skriv en kommentar i de bloggar du utmanar så att bloggarna i fråga vet att de blivit utmanade

Här kommer 7 sanningar om mig:

 1. Jag har rätt bra sifferminne. För det mesta är det väl praktiskt och bra, men ibland önskar man att man kunde rensa 'hårddisken' på ett antal helt onödiga telefon-, person- och kontonummer och använda utrymmet till något bättre.
 2. Blir jag sömnig framför TVn så kan jag absolut INTE hålla mig vaken, det spelar ingen roll vad jag gör. Antingen får jag helt enkelt ge upp och sova lite eller också får jag gå därifrån. Många halva filmer har det blivit...
 3. Stiger upp kl 5.00 varje morgon för att antingen springa en halvmil eller också köra ett träningspass inomhus innan jobbet. Tycker att jag behöver röra på mig för jag har ett ganska stillasittande jobb och man mår ju så mycket bättre om man tränar. Många tycker jag är sinnessjuk...
 4. Är totalt ointresserad av sport och hänger inte med alls i sådana sammanhang. Kommer det sport på TV stänger jag av direkt och jag har ingen som helst koll på stora tävlingar och annat som folk pratar om. Tycker OS-perioderna är gräsliga för då är det nästan omöjligt att undvika...:)
 5. Jag älskar att bli kittlad under fötterna, tycker det är jätteskönt!
 6. Saknar tävlingsinstinkt när det gäller det mesta (i synnerhet idrott osv) men handlar det om en musik quiz eller film så växer hornen ut i pannan på mig!
 7. Gillar att laga mat och baka, ytterligare en orsak att röra på sig.

Väljer även här att utmana alla som läser detta och som har lust att hänga på!

Imorgon bär det av till Kungälv för pysselträff hos Petraso, ska bli jätteroligt! Trevlig helg allihop och tack för alla snälla kommentarer, jag blir jätteglad!

=o) Muffin

2 kommentarer:

Doodle Factory sa...

I've had that same lack of energy and no words or images for my blog lately too. Thank goodness I finally finished the next set!

I can't believe you like being tickled! When people start tickling me, I start running or throwing punches (don't really mean to hurt anyone, its just a automatic defense mechinism!)

Mill@n sa...

Kul att läsa lite om dig! Beundrar dina tidiga mornar... När ljuset återvänder vid den tiden kommer jag att haka på dig. 1 tim promenad innan jobbet är ju kalas!