söndag 22 februari 2009

Pysselhelg och skisstävling

Igår var jag alltså inbjuden till Kungälv på pysselhelg av goa Petraso. Totalt 8 tjejer pysslade, fikade, pysslade, åt 3-rätters middag, pysslade, babblade, pysslade, tittade lite på Melodifestivalen, babblade lite till och pysslade lite till, ni kan nog tänka er ungefär... Jättetrevligt, gott, kul och mysigt - tusen tack, allihop (och särskilt P som drog ihop alltihop).

Påbörjade ett bidrag till skisstävlingen som Nina har för att fira 50 000 besökare i bloggen (!). Hann inte riktigt klart det, men har avslutat det idag. Så här ser Ninas fina skiss ut:och här är mitt bidrag:Det står "gratulerar" på dymoremsan, kan vara lite svårt att se för det blänker lite i den.

Två kort blev klara igår, det ena kan jag inte visa ännu men här kommer det andra som är ett beställningskort till min kollega U:


.
Idag får det bli tidig sänggång, för vi kom i säng alldeles för sent igår (idag)!
.
=o) Muffin

7 kommentarer:

Tiggy sa...

Tjusiga kort. :)

Karina sa...

Flot bidrag til skitsen og superfint bestilningskort også.

Nina sa...

Tokhärligt bidrag till tävlingen, raring - elefanten är ju störtskön! Å det andra kortet är helt ljuvligt!

Bläää vad jag önskar att jag hade varit med er och pysslat å fnissat halva natten...Hoppas att det kommer fler tillfällen!!

Doodle Factory sa...

Sounds like a fabulous time with the girls!

What a cute little musical elephant. Your colleagues do keep you busy with card requests, and I'm glad for it because I love seeing all of your creations for them.

Petraso sa...

Japp sent blev det och vin blev det... hiii Underbart att träffa dig Eva!!! Löve You!!!
Underbara kort har ju set dom live! jag somnade på em och sedan var datorn upptagen med ipod uppladdningar så inga kort blev uppladdade till cc....

Articsisters are: sa...

Hej!
Det var så länge sedan jag var ute på bloggrunda och nu tänker jag ta tag i detta igen.
Jag behöver vila ögonen lite på färg och form så jag hoppade in hos dig en stund.

Underbara färger i dina kort.

Lisbet

Ingrid - Inola sa...

Låter som en härlig pysselträff och vad mycket ni hann med ändå, till och med äta! Jag missade tyvärr Kortmakarmaran den 7:e, var du där?