fredag 23 juli 2010

Sommar och semester...

...vad det är härligt! Än så länge har det ju faktiskt varit en fantastisk sommar också, mycket bad, grill, vin, böcker och sudoku blir det. Särskilt mycket pysslat blir det inte men jag har faktiskt ägnat mig en smula åt att träna färgläggning med Copics. Jösses, vad roligt det är - jag vill bara måla och måla... Plockade fram några gamla favoritstämplar och idag slängde jag ihop ett kort med Melville från Doodle Factory Creatures:
.

.
Underbara Melville i närbild:
.

.
När jag satt och målade häromdagen så blev jag sugen på att färglägga någon annan sorts stämpel. Jag ÄLSKAR alla Doodle Factory-stämplar högt (som om ni inte fattat det vid det här laget....) men ibland kan det ju vara kul att göra något annorlunda så jag plockade fram några gamla Whipper Snapper-stämplar och det var vansinnigt kul att måla, här kommer ett litet exempel:
.

.
Det ser bättre ut i verkligheten, pappret är så klart vitt och inte grådassigt och färgerna är lite bättre men ett litet hum kan ni få om vad jag pysslat med. Det är ju faktiskt lite bra att ha lite färglagda motiv också så kan man snabbt få ihop några kort när andan faller på.
.
Förresten så gjorde jag ett kort häromdagen som jag tog med och lämnade till goda vänner i Blekinge. Jag var riktigt supernöjd med både färgläggning och upplägg men glömde tyvärr att fota det...*surar*
.
Hoppas ni har det lika slappt och skönt som jag!
.
Tjipp!
.
=o) Muffin

4 kommentarer:

DoodleFactory sa...

I love that shade of purple for Melville! He looks like grape jelly :)

AnnikaS sa...

Superhärligt kort i härliga färger. Håller med om att det är smidigt att ha lite färdigmålade motiv att snabbt få ihop kort med.

Jag har liksom du en slapp och skön semester. Fortsätt att njuta!
kram Annika

Gunilla/Nilla sa...

Jag tycker du har "övat" klart!! Din färgläggning är SUVERÄN!! När du sedan "slänger" ihop ett kort blir det ALLTID så där vansinnigt snyggt. Himlans fin detalj med bollfransen.

Blev allt lite kär i den där Whipper Snappermusen♥!!

Fortsätt att njuta av din semester.
Kram till dig//Gunilla

Elina sa...

Jisses, jag vill går färgläggningskurs hos dig! Både med distresser och copics, du är ju grym!