måndag 2 augusti 2010

Det är visst...

...väldigt glest med uppdateringar på den här bloggen. Det är väl kanske inte så konstigt när man är mitt i sin sommarsemester så det får väl vara så. Häromdagen var vi inne i sta'n och tittade på lägenheten som vännen A-Ls son Dan ska flytta in i inom kort. Han ska börja på operahögskolan nu till hösten (så himla spännande!) och ska därför flytta hit till Gbg. Dan fick en liten inflyttnings-present och ett kort, det blev ett enkelt kort som jag svängde ihop i alla hast precis innan vi åkte in till sta'n:
.

.
Förra söndagen var jag hemma hos Petraso och pysslade, det var såå mysigt och trevligt, "svisch" sade det bara - sedan hade det plötsligt gått sisådär 7-8 timmar! Tack söta P för pyssel, babbel och jättegod thaimat, så kul också att träffa AnnaJo och Linapyssel. Jag var som vanligt inte så produktiv, färglade ett par motiv och gjorde ett enda kort. Det känns som det inte är riktigt färdigt så det ligger här och väntar på något, får visa det senare när jag kommit på vad som fattas.
.
Förresten så kan jag tipsa om att Starving Artistamps släppt nya Doodle Factory-stämplar igen - läs mer om Irenes nya set HÄR, de finns till specialpris t o m 4 augusti HÄR I BUTIKEN. Jag har precis fått hit godsakerna och kommer inom kort att visa lite alster med dem både här och på SAs galleriblogg.
.
Håller på att sortera, städa, rensa och fixa till i mitt pysselrum. Det är riktigt kul och kommer nog att kännas bra när det blir klart, kanhända visar jag någon bild när det blir lite mer ordning.
.
=o) Muffin

7 kommentarer:

DoodleFactory sa...

I love that blue background. It actually seems bright and cheery despite poor stewie's sour face. I'm excited to see what you do with the new set!

Petraso sa...

Tiden bara rusar i väg när vi ses!!!!

Karina Beck sa...

Skønt herrekort! Det kan være rigtig svært at lave kort til de mænd. Men det har du klaret flot.

Jeg er spændt på hvad du får lavet med de nye stempler fra Doodlefactory.

Linapyssel sa...

Hej gladaste Muffin!!
Det var väldigt kul att träffas och skap i hop...eller tjattra i alla fall.... hihhi, gooo mat var den med!! Jag var inte heller så produktiv med LO är bloggad...det blev en HELT annan bild!! Thihihi Vill du se heter rubriken Sleepyhead
Ha en koslig semester
Kramar Lina

Tettiz sa...

Ljuvliga färger - enkelt, stilrent men ändå med den där lilla Muffin-fjongen som gör dina kort så fantastiskt fina!

Hoppas att din sommar varit fin (och att resten blir det också)! Kajsa hälsar så mycket och vi tackar båda för de fina kommentarerna i min blogg!

*kramar i massor*
Tett

Nenne sa...

Oooh så läckert! Älskar det blå och du är ju en mästare på att färglägga de söta djuren!

Det gör inget om du uppdaterar sällan om det är så här inspirerande, den kan man suga på ett tag!

Kram

NuttesPyssel sa...

Hej hej!
Så många fina kort!
Gillar "kocken", den är så himla sööööt!