onsdag 8 september 2010

2 födelsedagstjejer på samma dag!

Japp, idag är minsann en riktig högtidsdag - 2 söta tjejer i min närhet fyller nämligen år! Min mellersta (säger man så?) systerdotter fyller 18 idag, kan inte begripa hur det gick till att hon blev så stor! Presenter får hon på lördag när vi ska dit på kalas men ett kort har jag skickat med posten så hon skulle få det på rätt dag:
.

.
.
Tänk, hon hinner precis så att hon får rösta! Röstat har jag förresten redan gjort på biblioteket, skönt att slippa tänka på det på en söndag tycker jag.
.
Förutom Frida så fyller också Anna, dotterns kompis, år idag. Dessvärre insåg jag just nu att jag glömt att fota hennes kort så det får ni se senare idag eller imorgon istället.
.
HURRA och stort GRATTIS till födelsedagstjejerna!
.
=o) Muffin

5 kommentarer:

Jessica Pi sa...

Hej, jag brukar kolla din blogg med ojämna mellanrum för lite inspiration och idag var det perfekt. Jag ska på kalas på fredag och ditt kort kommer jag kopiera nästan rakt av, i alla fall med vimplar och text och färger. Rrrroligt att se och som vanligt ett väldigt fint kort!

Johanna Berg sa...

Snyggt! Och jag älskar också vimplarna!

Karina Beck sa...

Jeg er vild med dit kort. Lækre farver og papir!

Gunilla/Nilla sa...

Söt lilla grisen som ser så förvånad ut där han står:=D!! Snygg detalj med år, månad och datum. Förmodar att det är en stämpel och vimplarna är så LÄCKRA.

Ha det gott.
Kram/Gunilla

Jennie/Deleelsia sa...

Hi hi så himla sött, får mig att le.