fredag 24 december 2010

God Jul Pappa

Både Ulf och Ebba håller på med klättring och tycker det är jätteroligt. De klättrar varje torsdag tillsammans, detta sker på en relativt enkel klättervägg i en gympasal i en skola i närheten. För några månader sedan var Ebba och hennes kompis på ett "riktigt" klätterställe i sta'n och klättrade och Ebba var helt lyrisk när hon kom hem. Hon hade då kommit på att hon skulle ge det till sin pappa i julklapp - hon ville alltså bjuda Ulf på en klättring i Göteborg. Bra idé tyckte jag och lovade hjälpa till med ett presentkort, så här blev det:
.

.

.
Stämpeln kommer från Purple Onion Designs och är jättefin tycker jag. Jag har faktiskt köpt flera julstämplar därifrån men inte hunnit använda dem. Några av stämplarna går i och för sig att använda till andra kort så det får väl bli framöver.
.
Önskar er alla en riktigt God Jul och vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer jag får här på bloggen, de gör mig så glad!
.
(Nej, jag sitter inte framför datorn just nu, schemaläggning är en bra grej!)
.
=o) Muffin

1 kommentar:

Nina sa...

Wow, vilket TJUSIGT kort! Stämpeln är såå fin och färgkombinationen urläcker...å vilken bra presentkortsidé! Hoppas att du har haft en mysig julafton och juldag. Själv sitter jag på jobbet nu, kl. 16:30 börjar min 18-timmarsjour...men jag är glad! :) KRAM!