söndag 16 januari 2011

Dopkort i vitt och lila

Nu har min kollega K i Stockholm beställt ett par kort igen, denna gången var det ett par dopkort. Det ena skulle gå i vitt och lila och det har jag gjort färdigt:
.

.

.
Just lila tycker jag är väldigt svårt att få riktigt återgivet när man fotar, färgerna på bilderna stämmer väldigt dåligt med verkligenheten. Både mönsterpappret och båda varianterna på cardstock är i verkligenheten mer som färgen på bandet och helheten stämmer mycket bättre (så ni får inte tro att jag fullständigt har tappat greppet).
.
Det andra dopkortet hon beställde har jag inte börjat på ännu så det får ni se en annan dag. Har även lite andra kort jag behöver fixa så nu sätter jag snart kurs mot pysselbordet igen.
.
=o) Muffin

Edit: 1000 tack till Hellenbell som påpekade för mig att jag skrivit fel årtal!!! Så pinsamt, detta ska genast åtgärdas. Skönt att jag inte hunnit skicka iväg kortet.

8 kommentarer:

hellenbell sa...

har du rätt årtal??
:)

Petra/Paradise sa...

Vilken tur att HellenBell såg missen ;)
En miss som det lika gärna kunde varit jag som gjort, så typiskt mej liksom ;)
(skönt att det finns fler vimmelkanter där ute!!) *fniss*

Kortet är hur fint som helst!!
Diggar färgerna Men förstår PRECIS vad du menar med att fota just de lila färgerna..för jag hade exakt samma bekymmer..jah, det går att skåda inne hos mej just nu faktiskt :)

Många kramar och trevlig söndagkväll!

//Petra

Karina Beck sa...

Supersødt kort. Godt, at årstallet blev opdaget.

Hanna sa...

Det här kortet är också so vackert!<3

hellenbell sa...

det är ju alltid en viss anpassningstid när det blir nytt år... :)

jag gillar dina kort supermycket. du har en egen utkristalliserad stil. jag gillar din enkelhet som inte alltid är så lätt att få till. sen har du de roligaste stämpelmotiven dessutom!

Ingrid - Inola sa...

Vilket sött kort och fint med lila. Det är en färg jag har börjat gilla allt mer, både på kort och på kläder ;-) "Tårtpappret" bakom är också en jätterolig detalj.

Gunilla/Nilla sa...

"Tappat greppet" haha du är väl för rolig!! Din blogg är ett MÅSTE för mig. Jag tokgillar det du gör, ALLTID!!

Stor kram till dig från mig♥.......

Sara-SaGam sa...

Vad kul idé att använda halva kakpapperet så här!