söndag 23 januari 2011

Hallå...är ni kvar?

Tittade på förra inlägget och insåg att det var en hel vecka sedan sist! Detta innebär dock inte har jag inte har pysslat. Hade faktiskt tänkt att blogga ett födelsedagskort som jag gett bort i fredags men insåg då att jag glömt att fota det, typiskt! Som tur är finns mottagaren på nära håll och jag har blivit lovad att låna kortet för fotografering. Det är faktiskt roligt att ha kvar en bild på det man gör tycker jag, annars glömmer man.
.
Sedan har jag pysslat en del som jag inte kan visa ännu, har lite kul hemligheter på gång. Snart får ni se men inte riktigt ännu.
.
Free Smiley Courtesy of www.millan.net
.
Nu har jag i alla fall äntligen också gjort ett kort som jag kan visa. Det är ett födelsedagskort som min söta kollega L har beställt till en vän. Tror inte att vännen i fråga hittar hit så jag chansar och lägger ut det:
.

.

.
Två duktiga bloggvänner - Nilla och Annika S - inspirerade mig till att kombinera gult och turkost och sedan kladdade jag dit lite rött också, härliga färger tycker jag.
.
=o) Muffin

4 kommentarer:

Karina Beck sa...

Stærke farver og kanon farvelægning, som altid ; )
God søndag.

Anonym sa...

Klart att vi är kvar och håller ett öga på din blogg! :-) Vilket underbart kort - helt fantastiska färger. Ser fram emot att få se dina andra hemligheter! Kram Malin

AnnikaS sa...

Klart att vi finns kvar! Kul att kunna inspirera med denna härliga färgkombo och kortet blev riktigt läckert med det röda oxå.

kram Annika

Petra/Paradise sa...

Alltid lika mysig färgkombo! Kortet är ljuvligt så jag vet att både mottagaren och beställaren blir nöjda och glada! :D

oooooOOoohhh!!! EN HEMLIS!!!!!
BERÄTTA!!!! Jag looooooOoooovar att inte skvallra! *blinkar med rådjursögonen* Spännande ska det bli om inte annat!!!! *skutt*

KRAMIS